37445
17:29 2.102021

Баклажани, запечені із сиром

Цікаве 5871

Інгредієнти:

– баклажани – 2 шт.;

– сир кисломолочний – 150 г;

– сир твердий – 100 г;

– часник – 1 зубчик;

– яйце – 1 шт.;

– кріп свіжий;

– базилік свіжий;

– петрушка свіжа;

– сіль.

Спосіб приготування

Баклажани розрізати навпіл, залишаючи плодоніжки. Відварити в підсоленій воді 15 хвилин.

Опісля відцідити, акуратно вирізати внутрішню частину баклажана, залишивши тільки шкірку, в яку ми будемо викладати начинку.

Робимо начинку. Сир змішати з натертим сиром, одним яйцем і м’якоттю баклажанів.

Додати нарізану зелень і натертий на дрібній тертці часник. Усе ретельно перемішати. Нафарширувати баклажани приготовленою  начинкою з двох видів сирів.

Покласти фаршировані баклажани в розігріту духовку запікатися при температурі 180 градусів на 20 хвилин.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Життєвий доробок Іштвана Лаудона презентували на виставці в Ужгородському замку. Фото, відео
21:17
Незаконна торгівля боєприпасами в Мукачеві: прокуратура наполягає на триманні підозрюваного під вартою
16:41
Закарпатським водіям нагадують: не можна залишати в авто дітей та тварин
16:31
Патрульні виявили ознаки підробки номерів агрегатів у мотоциклі водія
15:40
На Ужгородщині через спалювання трави загорілася надвірна споруда
15:20
На Закарпатті чоловік впав у річку із крутого схилу
15:05
У Закарпатській області оголошено штормове попередження
14:50
Допомога людям з особливими потребами – у фокусі уваги керівництва Закарпатської області та міжнародних партнерів
14:33
Завтра в Мукачеві проведуть благодійний ярмарок в підтримку захисників
14:19
Працівники «Закарпатського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ» брали учать у зустрічі з ВООЗ
14:03
Всі новини
Головне