45327
21:23 5.102025

Грибна мачанка

Цікаве 99

Інгредієнти:

– свіжі лісові гриби – 500 г,

– цибуля – 2 шт.,

– борошно – 2 ст. л.,

– сметана – 100 г,

– сіль і чорний перець – до смаку,

– олія для смаження – 2 ст. л.,

– вода – пів склянки.

Спосіб приготування

Спершу гриби треба ретельно перебрати і помити. Потім наріжте їх середніми шматочками. Цибулю подрібніть якомога дрібніше – це важливо для консистенції майбутньої підливи.

На розігрітій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте гриби і смажте, помішуючи, доки не випарується рідина. Тепер настав час для борошна: підсипайте його потроху, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Влийте воду та додайте сметану. Ретельно перемішайте і варіть на повільному вогні, поки підлива не загусне. Наприкінці приготування додайте сіль та перець.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне