
Грибна мачанка

Інгредієнти:
– свіжі лісові гриби – 500 г,
– цибуля – 2 шт.,
– борошно – 2 ст. л.,
– сметана – 100 г,
– сіль і чорний перець – до смаку,
– олія для смаження – 2 ст. л.,
– вода – пів склянки.
Спосіб приготування
Спершу гриби треба ретельно перебрати і помити. Потім наріжте їх середніми шматочками. Цибулю подрібніть якомога дрібніше – це важливо для консистенції майбутньої підливи.
На розігрітій сковороді обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте гриби і смажте, помішуючи, доки не випарується рідина. Тепер настав час для борошна: підсипайте його потроху, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Влийте воду та додайте сметану. Ретельно перемішайте і варіть на повільному вогні, поки підлива не загусне. Наприкінці приготування додайте сіль та перець.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися