Вінегрет

Інгредієнти:
– середні буряки – 2 шт.,
– середні морквини – 2 шт.,
– картопля – 4 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– квашена капуста – 1–1,5 склянки,
– зелений консервований горошок – 1 склянка (приблизно 200 мл),
– олія для запікання – без запаху, для заправки – пахуча соняшникова,
– сіль, чорний перець – на свій смак.
Спосіб приготування
Вмикаємо духовку на температуру 180 градусів, нарізаємо однаковими кубиками (приблизно 8 мм стороною) буряк, моркву і картоплю. Можна їх перемішати в одній посудині, щедро полити олією і викласти у форму для запікання. Ставимо запікатися, закривши форму фольгою зверху, приблизно на 40 хвилин.
Подрібнюємо інші овочі: цибульку – тонкими напівкільцями, огірки — кубиками, відміряємо капусту (якщо занадто кисла – можна промити), відціджуємо горошок.
Викладаємо запечені овочі у велику миску, щоб було зручно все перемішати. Даємо хвилин 10 на охолодження, додаємо цибулю, огірки, горошок і капусту, солимо, перчимо і додаємо пахучу олію.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися