Яловича печінка із секретом
Інгредієнти:
– печінка яловича – 500–600 г,
– сода – 2 ст. л.,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– сіль, перець – за смаком,
– борошно пшеничне – 2 ст. л.,
– олія для смаження.
Спосіб приготування
Очистіть печінку від плівок і поріжте на шматочки завтовшки 1 см. Перекладіть у миску, додайте соду та перемішайте.
Через 20–30 хвилин добре промийте печінку під проточною водою. Додайте сіль, перець та борошно і знову перемішайте. Обсмажте шматочки печінки на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Подавайте печінку з обсмаженою цибулею.
Сода в цьому рецепті допоможе прибрати сторонні запахи та неприємний присмак. Крім того, додавання соди зробить печінку неймовірно м’якою, вона буквально танутиме в роті.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися