39606
12:30 4.072022

Яловича печінка із секретом

Цікаве 40432

Інгредієнти:

– печінка яловича – 500–600 г,

– сода – 2 ст. л.,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– сіль, перець – за смаком,

– борошно пшеничне – 2 ст. л.,

– олія для смаження.

Спосіб приготування

Очистіть печінку від плівок і поріжте на шматочки завтовшки 1 см. Перекладіть у миску, додайте соду та перемішайте.

Через 20–30 хвилин добре промийте печінку під проточною водою. Додайте сіль, перець та борошно і знову перемішайте. Обсмажте шматочки печінки на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Подавайте печінку з обсмаженою цибулею. 

Сода в цьому рецепті допоможе прибрати сторонні запахи та неприємний присмак. Крім того, додавання соди зробить печінку неймовірно м’якою, вона буквально танутиме в роті.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Скульптор Василь Олашин представив в Ужгороді виставку до двох ювілеїв
14:23
Трьох проросійських інтернет-агітаторів викрили на Закарпатті
14:02
На пожежі у селі Минай загинув 40-річний чоловік
13:49
В Ужгороді скаржаться на запах водопровідної води: у Водоканалі пояснили причину
13:26
На пункті пропуску «Солотвино – Сігету Мармацій» понад два місяці ремонтуватимуть аварійний міст через Тису
13:00
За організації БФ Закарпатських Баптистів Місія лікарів-волонтерів навідалася до громад Берегівщини
12:31
ФК «Ужгород» у спарингу розгромив аматорський колектив
12:11
З 1 липня призначення і виплата державних соціальних допомог на Закарпатті – у віданні Пенсійного фонду
11:55
У Мукачівському районі сталася пожежа
11:28
На Рахівщині скерували до суду обвинувальний акт щодо керівника поштового відділення, яка привласнила майже 70 тис грн
11:03
Всі новини
Головне