39606
12:30 4.072022

Яловича печінка із секретом

Цікаве 41924

Інгредієнти:

– печінка яловича – 500–600 г,

– сода – 2 ст. л.,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– сіль, перець – за смаком,

– борошно пшеничне – 2 ст. л.,

– олія для смаження.

Спосіб приготування

Очистіть печінку від плівок і поріжте на шматочки завтовшки 1 см. Перекладіть у миску, додайте соду та перемішайте.

Через 20–30 хвилин добре промийте печінку під проточною водою. Додайте сіль, перець та борошно і знову перемішайте. Обсмажте шматочки печінки на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Подавайте печінку з обсмаженою цибулею. 

Сода в цьому рецепті допоможе прибрати сторонні запахи та неприємний присмак. Крім того, додавання соди зробить печінку неймовірно м’якою, вона буквально танутиме в роті.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті за тиждень виявили 646 випадків перевищення швидкості
16:33
Закупівлі на 2,2 мільярди гривень під контролем – результати роботи закарпатських аудиторів на 11 місяців цього року
16:16
Закарпатський скульптор відзначив 80-річчя
16:00
На Берегівщині водіїв попереджають про небезпеку
15:44
«FLOWERS THERAPY»: в Ужгороді провели захід для жінок з родин військових
15:05
«Я люблю українську» – фінал мовознавчої гри в Ужгороді
14:48
На Закарпатті розпочався Форум «День прав людини — громада як відправна точка захисту прав дитини в Україні»
14:31
Андрій Коцан – лідер ФК «Ужгород» за кількістю зіграних хвилин у першій частині сезону
14:15
Товарообіг у зоні діяльності Закарпатської митниці: імпорт переважає експорт товарів
14:00
Закарпатський баскетболіст увійшов до символічної збірної 4-го туру Першої ліги України
13:33
Всі новини
Головне