39606
12:30 4.072022

Яловича печінка із секретом

Цікаве 30419

Інгредієнти:

– печінка яловича – 500–600 г,

– сода – 2 ст. л.,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– сіль, перець – за смаком,

– борошно пшеничне – 2 ст. л.,

– олія для смаження.

Спосіб приготування

Очистіть печінку від плівок і поріжте на шматочки завтовшки 1 см. Перекладіть у миску, додайте соду та перемішайте.

Через 20–30 хвилин добре промийте печінку під проточною водою. Додайте сіль, перець та борошно і знову перемішайте. Обсмажте шматочки печінки на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.

Подавайте печінку з обсмаженою цибулею. 

Сода в цьому рецепті допоможе прибрати сторонні запахи та неприємний присмак. Крім того, додавання соди зробить печінку неймовірно м’якою, вона буквально танутиме в роті.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Допомога при вагітності та пологах: які документи потрібні?
13:52
Держекоінспекція Закарпаття попереджає про штрафи за незаконну рубку ялинок
11:44
За матеріалами СБУ до 15 років тюрми засуджено колаборантку, яка добровільно співпрацювала з ворогом на тимчасово окупованій території Луганщини
10:22
Італійці привезли для закарпатських дітей із вадами слуху подарунки
17:17
Піст по-закарпатськи: шкідливий чи корисний?
16:41
Перед судом постануть зловмисники, які на Закарпатті переправляли через кордон військовозобов’язаних чоловіків
16:33
Мукачево попрощалося з полеглим Героєм Володимиром Гичком
15:50
Незаконно нарахували та виплатили премій на понад 900 тис. грн – на Закарпатті судитимуть працівників Служби автомобільних доріг
15:30
На Перечинщині оголосили дистанційне навчання в одній із громад
15:22
Ще троє футболістів покинули «Минай»
15:06
Всі новини
adw
Головне