Кекс з буряком
Інгредієнти:
– буряк (запечений або варений) – 200 г,
– яйця – 3 шт.,
– цукор – 100 г,
– олія – 80 мл,
– сіль – щіпка,
– какао – 30 г (2 ст. л.),
– розпушувач – 10 г,
– борошно пшеничне – 200 г.
Спосіб приготування
За допомогою блендера з’єднайте буряк, яйця, олію, цукор і сіль, щоб отримати масу однорідної консистенції.
Додайте просіяне борошно, розпушувач та какао і змішайте. Перелийте отримане тісто у форму, вистелену пергаментним папером. Випікайте в попередньо розігрітій до 180°С духовці 30–35 хвилин.
Дайте кексу повністю охолонути і прикрасьте за смаком. Оформити випічку можна за допомогою шоколадної пасти, сметани, йогурту або білого шоколаду.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися