Соус із вишні
Інгредієнти:
– вишні без кісточок (свіжі чи заморожені) – 100 г,
– американська гірчиця – 1 ст. л.,
– оливкова олія – 5–6 ст. л.,
– рідкий мед – 1 ч. л.,
– дрібка солі.
Спосіб приготування
Якщо ви готуєте соус зі свіжих вишень, помийте їх та очистіть від кісточок за допомогою шпильки чи спеціального приладу. Якщо ж у вас заморожені ягоди без кісточок, заздалегідь викладіть їх у миску та залишіть на певний час. Сік, який утвориться, зливати не потрібно, використайте його в приготуванні соусу.
Очищену свіжу чи розморожену вишню викладіть у чашу занурювального блендера разом із соком, що утворився. Додайте американську гірчицю та добре все перебийте.
Щоб у вас не вийшла занадто густа консистенція соусу, надалі збивайте суміш віничком. Поступово тонкою цівкою влийте в чашу оливкову олію, не перестаючи збивати.
Наприкінці додайте рідкий мед та дрібку солі. Ще раз перемішайте віничком. Використовуйте соус одразу або зберігайте в холодильнику не більше двох діб.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися