24630
13:35 24.102018

Суп з курки та арахісу

Цікаве 1700

Інгредієнти:

– курка – 500 г,

– вода – 1,2 мл,

– сметана – 0,5 ст. л.,

– арахіс – 70 г,

– перець чорний мелений, сіль.

Спосіб приготування

Курку заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і зливаємо першу воду – таким чином робимо суп менш жирним та шкідливим. Знову заливаємо птицю водою, доводимо до кипіння й варимо півгодини.

Виймаємо курку з бульйону, відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо, розминаємо виделкою, змішуємо зі сметаною і протираємо через сито, при цьому поступово заливаємо м’ясо курячим бульйоном.

Арахіс обсмажуємо на сковороді й перемелюємо. Бульйон з перетертим м’ясом доводимо до кипіння, кладемо в нього арахіс і варимо 10 хвилин.

У самому кінці приготування суп солимо та перчимо.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини