24630
13:35 24.102018

Суп з курки та арахісу

Цікаве 1530

Інгредієнти:

– курка – 500 г,

– вода – 1,2 мл,

– сметана – 0,5 ст. л.,

– арахіс – 70 г,

– перець чорний мелений, сіль.

Спосіб приготування

Курку заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і зливаємо першу воду – таким чином робимо суп менш жирним та шкідливим. Знову заливаємо птицю водою, доводимо до кипіння й варимо півгодини.

Виймаємо курку з бульйону, відокремлюємо від кісток, дрібно нарізаємо, розминаємо виделкою, змішуємо зі сметаною і протираємо через сито, при цьому поступово заливаємо м’ясо курячим бульйоном.

Арахіс обсмажуємо на сковороді й перемелюємо. Бульйон з перетертим м’ясом доводимо до кипіння, кладемо в нього арахіс і варимо 10 хвилин.

У самому кінці приготування суп солимо та перчимо.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті розпочався сезон шашликів. У скільки обходиться відпочинок на природі
17:32
Міноборони запустило е-чергу в ТЦК
16:55
В Ужгороді оштрафували 818 водіїв за порушення правил паркування
16:43
На Закарпатті продовжується розбудова й модернізація об'єктів медичної інфраструктури
15:59
У Закарпатському угорському інституті організували науково-дискусійний захід
14:40
Ансамбль «Угорські мелодії» презентує концерт «Чардаші, пісні та танці» 19 травня в обласній філармонії
12:58
В Ужгороді змагалися дзюдоїсти в залік VІ Літньої гімназіади України
12:01
Завдяки прокуратурі перша на Закарпатті печерна стоянка людей кам'яного віку перебуватиме під охороною
11:18
«Вишиваємо перемогу»: в обласній бібліотеці розпочали вишивати мапу України
10:06
Новий дім для Луганського обласного будинку дитини облаштували на Мукачівщині
09:45
Всі новини