24625
13:37 24.102018

Гарбуз «по-корейськи»

Цікаве 1774

 

Інгредієнти:

– 0,5 кг гарбуза,

– 2 зубці часнику,

– 1 ст. ложка меду,

– 1 цибулина,

– 0,5 склянки ядер волоських горіхів,

– 2 ст. ложки оцту 9%,

– 2 ч. ложки приправи для моркви по-корейськи,

– соняшникова олія,

– сіль, гострий червоний перець.

Спосіб приготування

Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння та волокна, натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Цибулю почистити, порізати тонкими півкільцями й обсмажити на олії. Часник потерти на найдрібнішій тертці або пропустити через часниковий прес.

У мисці змішати гарбуз, підсмажену цибулю, подрібнений часник, сіль, спеції, мед, гострий червоний перець та оцет. Перемішати.

Накрити тарілкою й поставити під прес на 4–6 годин у холодне місце. Перед подачею додати в салат подрібнені волоські горіхи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини