Гарбуз «по-корейськи»
Інгредієнти:
– 0,5 кг гарбуза,
– 2 зубці часнику,
– 1 ст. ложка меду,
– 1 цибулина,
– 0,5 склянки ядер волоських горіхів,
– 2 ст. ложки оцту 9%,
– 2 ч. ложки приправи для моркви по-корейськи,
– соняшникова олія,
– сіль, гострий червоний перець.
Спосіб приготування
Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння та волокна, натерти на тертці для моркви по-корейськи.
Цибулю почистити, порізати тонкими півкільцями й обсмажити на олії. Часник потерти на найдрібнішій тертці або пропустити через часниковий прес.
У мисці змішати гарбуз, підсмажену цибулю, подрібнений часник, сіль, спеції, мед, гострий червоний перець та оцет. Перемішати.
Накрити тарілкою й поставити під прес на 4–6 годин у холодне місце. Перед подачею додати в салат подрібнені волоські горіхи.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися