24625
13:37 24.102018

Гарбуз «по-корейськи»

Цікаве 1598

 

Інгредієнти:

– 0,5 кг гарбуза,

– 2 зубці часнику,

– 1 ст. ложка меду,

– 1 цибулина,

– 0,5 склянки ядер волоських горіхів,

– 2 ст. ложки оцту 9%,

– 2 ч. ложки приправи для моркви по-корейськи,

– соняшникова олія,

– сіль, гострий червоний перець.

Спосіб приготування

Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння та волокна, натерти на тертці для моркви по-корейськи.

Цибулю почистити, порізати тонкими півкільцями й обсмажити на олії. Часник потерти на найдрібнішій тертці або пропустити через часниковий прес.

У мисці змішати гарбуз, підсмажену цибулю, подрібнений часник, сіль, спеції, мед, гострий червоний перець та оцет. Перемішати.

Накрити тарілкою й поставити під прес на 4–6 годин у холодне місце. Перед подачею додати в салат подрібнені волоські горіхи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах