Курча «Мельбурн»
Інгредієнти:
– курча – 250 г,
– оливкова олія – 30 г,
– вершкове масло – 30 г,
– біле сухе вино – 30 мл,
– м’ясний бульйон – 50 мл,
– томатне пюре – 10 г,
– баклажан – 250 г,
– борошно – 10 г,
– помідор – 20 г,
– часник – 4 г,
– картопля – 100 г,
– петрушка, сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Філе й ніжки курчати обсмажте на оливковій олії, залийте білим вином і м’ясним соком, додайте томат-пюре, щоб надати соусу рожевого кольору, посоліть за смаком, всипте ароматичну зелень і тушкуйте.
Подавайте курча під соусом. На гарнір приготуйте очищені та нарізані кружальцями, паніровані в борошні й підсмажені в суміші рівних частин вершкового масла та оливкової олії баклажани. На них покладіть дрібно нарізані й підсмажені помідори, часник для аромату.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися