23819
12:10 5.092018

Курча «Мельбурн»

Цікаве 2611

Інгредієнти:

– курча – 250 г,

– оливкова олія – 30 г,

– вершкове масло – 30 г,

– біле сухе вино – 30 мл,

– м’ясний бульйон – 50 мл,

– томатне пюре – 10 г,

– баклажан – 250 г,

– борошно – 10 г,

– помідор – 20 г,

– часник – 4 г,

– картопля – 100 г,

– петрушка, сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Філе й ніжки курчати обсмажте на оливковій олії, залийте білим вином і м’ясним соком, додайте томат-пюре, щоб надати соусу рожевого кольору, посоліть за смаком, всипте ароматичну зелень і тушкуйте.

Подавайте курча під соусом. На гарнір приготуйте очищені та нарізані кружальцями, паніровані в борошні й підсмажені в суміші рівних частин вершкового масла та оливкової олії баклажани. На них покладіть дрібно нарізані й підсмажені помідори, часник для аромату.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
65-річчя Петра Матла в Мукачеві відзначили ювілейною виставкою
20:19
На Закарпатті з початку року у місцевих бюджетах – майже 750 млн грн єдиного податку
20:04
Переселенці отримали допомогу у "Совиному гнізді" від благодійників
19:58
У Дубовому спільно з румунами планують відродити авіаційні традиції Закарпаття
19:49
Закарпаття, Словаччина та Румунія спільно впровадять багатокомпонентну систему моніторингу водно-болотних угідь
19:40
СБУ та Нацполіція затримали ще 4-х організаторів «ухилянтських схем» на Закарпатті
19:25
Спроба підкупу прикордонника заради втечі від мобілізації. У Закарпатській області затримано організатора 
16:19
Закарпатська митниця: ЄС – основний постачальник імпорту
15:07
30 учасників змагалися на шаховому турнірі в Ужгороді
13:32
На території області діють обмеження руху вантажного транспорту
12:02
Всі новини
Головне