23816
12:09 5.092018

Суп з горошку та авокадо

Цікаве 1511

Інгредієнти:

– 2 ст. л. вершкового масла,

– 1 солодка цибулина середнього розміру,

– 1 л. овочевого бульйону,

– 300 г солодкого горошку,

– 2 пригорщі листя шпинату,

– кілька гілочок м’яти,

– 1 велике авокадо,

– 100 мл лимонного соку,

– сіль та перець за смаком,

– грецький йогурт для подачі.

Спосіб приготування

У великій каструлі на середньому вогні розтопіть масло. Додайте цибулю й готуйте, поки вона не стане м’якою (4–6 хвилин). Додайте бульйон і на сильному вогні доведіть до кипіння. Додайте горошок і варіть ще 4–6 хвилин. Зніміть з вогню, всипте листя шпинату та м’яти й дайте злегка охолонути.

Додайте в суп авокадо та лимонний сік і перемеліть у блендері до однорідної маси. Приправте перцем та посоліть. Якщо суп занадто густий, його можна розбавити водою. Страву охолоджуйте мінімум 4 години.

Подавайте, посипавши свіжим горошком та листям м’яти і прикрасивши йогуртом.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах