Суп з горошку та авокадо
Інгредієнти:
– 2 ст. л. вершкового масла,
– 1 солодка цибулина середнього розміру,
– 1 л. овочевого бульйону,
– 300 г солодкого горошку,
– 2 пригорщі листя шпинату,
– кілька гілочок м’яти,
– 1 велике авокадо,
– 100 мл лимонного соку,
– сіль та перець за смаком,
– грецький йогурт для подачі.
Спосіб приготування
У великій каструлі на середньому вогні розтопіть масло. Додайте цибулю й готуйте, поки вона не стане м’якою (4–6 хвилин). Додайте бульйон і на сильному вогні доведіть до кипіння. Додайте горошок і варіть ще 4–6 хвилин. Зніміть з вогню, всипте листя шпинату та м’яти й дайте злегка охолонути.
Додайте в суп авокадо та лимонний сік і перемеліть у блендері до однорідної маси. Приправте перцем та посоліть. Якщо суп занадто густий, його можна розбавити водою. Страву охолоджуйте мінімум 4 години.
Подавайте, посипавши свіжим горошком та листям м’яти і прикрасивши йогуртом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися