13937
11:11 24.052017

Жюльен з картоплею

Цікаве 2216

1Інгредієнти:

– картопля – 3 шт.,

– шампіньйони – 400 г,

– борошно – 0,5 ст. л.,

– твердий сир – 100 г,

– вершкове масло – 70 г,

– цибуля – 1 шт.,

– вершки – 250 г,

– сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Вимийте картоплю, розріжте навпіл, ложкою дістаньте середину, залишивши по краях приблизно по 0,5 см.

Тонко наріжте гриби, подрібніть цибулю. Розтопіть на сковороді 50 г масла, вкиньте гриби, обсмажте їх, потім додайте цибулю. Всипте в сковороду борошно, перемішайте. Коли воно розчиниться, додайте вершки, добре перемішайте, посоліть і поперчіть, тушкуйте 3–5 хвилин.

Кокотниці присипте сіллю і перцем, покладіть у кожну по шматочку вершкового масла. Далі картоплю викладіть на змащене деко, розподіліть грибну начинку по кокотницях. Духовку розігрійте до 190° і покладіть деко з жюльєном на 15 хвилин.

Дістаньте картопляні човники та присипте тертим сиром. Поверніть у духовку ще на 20 хвилин. Готово!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві провели в останню дорогу полеглого воїна Романа Погребняка
17:44
Суд визначив застави від 600 тисяч до 4,5 млн грн для фігурантів справи про незаконне переправлення ухилянтів за кордон
17:17
На Тячівщині судитимуть чоловіка, який вбив власного сина
17:10
«Екскурсовод» і «романтик»: на Закарпатті затримали двох порушників, які намагалися втекти до Словаччини
16:52
На Тячівщині чоловік підпалив авто односельця через давній конфлікт
16:21
У Мукачеві горів гараж: вогонь знищив майно, але не поширився на сусідні будівлі
16:07
На Закарпатті стартує Тиждень безпеки дорожнього руху
15:40
У Гайдоші для дітей провели незабутнє свято осені
15:25
В Ужгороді патрульні допомогли жінці повернути загублені речі
14:47
У Виноградові згоріла господарська споруда — рятувальники не допустили перекидання вогню на житловий будинок
14:21
Всі новини