Салат «Червона троянда»
Інгредієнти:
– 200 г буряка,
– 200 г картоплі,
– 200 г дрібних солоних огірків,
– 200 г моркви,
– 1 середня цибулина,
– 70 г оливкової олії,
– 20 г бальзамічного оцту,
– 1 ч. ложка кунжуту,
– чорний перець та сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Відваріть моркву, картоплю та буряк у мундирі. Стежте, щоб овочі не переварилися, інакше вони вийдуть сухими й несмачними, а крім того, втратять корисні властивості. Далі почистіть і наріжте вже готові овочі та солоні огірки невеликими смужками.
Дуже дрібно наріжте цибулю й замаринуйте (у чашку налийте окропу, додайте столову ложку цукру, трохи солі). Покладіть цибулю в маринаді в холодильник до охолодження. Усі овочі з’єднайте в загальній мисці. Змішайте оливкову олію разом з оцтом, після чого додайте перець та сіль. Добре розмішайте. Вийде ароматна заправка для салату.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися