11117
17:03 5.032017

Салат «Червона троянда»

Цікаве 1768

b0e89485Інгредієнти:

– 200 г буряка,

– 200 г картоплі,

– 200 г дрібних солоних огірків,

– 200 г моркви,

– 1 середня цибулина,

– 70 г оливкової олії,

– 20 г бальзамічного оцту,

– 1 ч. ложка кунжуту,

– чорний перець та сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Відваріть моркву, картоплю та буряк у мундирі. Стежте, щоб овочі не переварилися, інакше вони вийдуть сухими й несмачними, а крім того, втратять корисні властивості. Далі почистіть і наріжте вже готові овочі та солоні огірки невеликими смужками.

Дуже дрібно наріжте цибулю й замаринуйте (у чашку налийте окропу, додайте столову ложку цукру, трохи солі). Покладіть цибулю в маринаді в холодильник до охолодження. Усі овочі з’єднайте в загальній мисці. Змішайте оливкову олію разом з оцтом, після чого додайте перець та сіль. Добре розмішайте. Вийде ароматна заправка для салату.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне