11117
17:03 5.032017

Салат «Червона троянда»

Цікаве 1630

b0e89485Інгредієнти:

– 200 г буряка,

– 200 г картоплі,

– 200 г дрібних солоних огірків,

– 200 г моркви,

– 1 середня цибулина,

– 70 г оливкової олії,

– 20 г бальзамічного оцту,

– 1 ч. ложка кунжуту,

– чорний перець та сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Відваріть моркву, картоплю та буряк у мундирі. Стежте, щоб овочі не переварилися, інакше вони вийдуть сухими й несмачними, а крім того, втратять корисні властивості. Далі почистіть і наріжте вже готові овочі та солоні огірки невеликими смужками.

Дуже дрібно наріжте цибулю й замаринуйте (у чашку налийте окропу, додайте столову ложку цукру, трохи солі). Покладіть цибулю в маринаді в холодильник до охолодження. Усі овочі з’єднайте в загальній мисці. Змішайте оливкову олію разом з оцтом, після чого додайте перець та сіль. Добре розмішайте. Вийде ароматна заправка для салату.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Оперативники Чопського загону викрили спробу незаконного переміщення партії безакцизних сигарет
16:45
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Всі новини