11101
10:00 5.032017

Гороскоп на 6 - 12 березня 2017

Цікаве 1241

28_main_new.1480670859ОВЕН

Можете багато чого досягти, заразивши начальника цікавою ідеєю. І не забувайте про дані вам обіцянки. Та й про власні теж. З’явиться можливість позбутися проблем за допомогою вміння користуватися інформацією в потрібний час у потрібному місці. Щоб не затьмарювати вихідні, будьте скромнішими у своїх бажаннях.

ТЕЛЕЦЬ

Смуга везіння і легких удач підійшла до кінця, але вам вистачить сил та енергії для реалізації вже задуманих планів. Не забувайте про самовдосконалення. Ваші пропозиції будуть почуті та схвалені начальством. У вихідні загляньте до друзів – не пошкодуєте про це.

БЛИЗНЮКИ

Ваші плани й задуми реалізуються тільки в тому випадку, якщо ви знайдете в собі сили діяти уважно та майже непомітно, не розповідаючи все, що можна й не можна, тим, хто поряд. У вихідні приділіть родині та дому більше часу й уваги. Постарайтеся збагатити себе враженнями, наприклад, виберіться на природу.

РАК

Багато чого досягнете і навіть устигнете реалізувати практично всі намічені плани, тільки намагайтеся не метушитися та не зневірятися у власних силах. Ваш успіх може викликати заздрість недоброзичливців. Вихідні присвятіть сімейним турботам, але без шуму й біганини: переставляти меблі не час.

ЛЕВ

Якщо будете спокійні й цілеспрямовані, обов’язково досягнете бажаного успіху. Завоюйте довіру начальства, доведіть свою надійність та лояльність – і перед вами відкриються нові перспективи. У вихідні можливі розбіжності з дітьми, які легко залагодити, висунувши своєчасну та конструктивну пропозицію.

ДІВА

Вашими найкращими супутниками повинні стати розсудливість і пильність. Нестандартний підхід до вирішення проблем дасть позитивний результат. Не варто сваритися з близькими людьми тільки через те, що вони не встигли виконати якийсь з численних пунктів вашого плану. У вихідні корисним буде виїзд на природу на самоті.

ТЕРЕЗИ

Сконцентруйтеся на аналізі власних бажань. Позитивний результат можливий у всьому, до чого ви підійдете з належним натхненням. Головне – нічого не боятися. Ретельна продуманість дій плюс певна частка авантюризму можуть привести до успіху. У вихідні треба відновити сили, але тільки не вдома на дивані, активний відпочинок – ось ваш вибір.

СКОРПІОН

Вам потрібно буде усвідомити власну незалежність. У дискусіях намагайтеся не упиратися, наполягаючи на своїй точці зору, натомість учіться чути своїх опонентів. У вихідні можете сміливо розраховувати на допомогу та підтримку близьких друзів.

СТРІЛЕЦЬ

Не варто зупинятися на досягнутому – сміливо підкорюйте чергову вершину. Можливими будуть компроміси в спірних ситуаціях. У вас з’явиться шанс блискуче продемонструвати свої вміння та навички у професійній сфері. У вихідні бажання змін може підштовхнути вас до рішучих дій.

КОЗЕРІГ

У вас нагромадилося багато проблем, які необхідно вирішити досить швидко. Не підпускайте до себе раптову хвилю туги та зневіри, вона швидко розвіється, адже події, що відбуватимуться з вами, будуть досить позитивними. У вихідні запросіть до себе друзів або родичів і компенсуйте брак спілкування.

ВОДОЛІЙ

Події нестимуться цілою лавиною, мало що залишаючи після себе в колишньому вигляді. На вас чекає маса новин, ділових зустрічей, напружених ситуацій на роботі. У вихідні зможете досягти поставлених цілей, якщо будете спокійними.

РИБИ

Перед вами постане серйозний вибір. Не варто збирати образи, вони лише ускладнять ваше життя. Зачекайте, розпал пристрастей навколо змін на роботі поступово послабиться. У вихідні усвідомите, наскільки вам дорога кохана людина, незважаючи на всі її недоліки. Приділіть близьким більше уваги й турботи.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Вищій лізі Закарпаття з футболу завершилося перше коло змагань
13:58
Виставка Андрія Коцки «Краса і магія води та світла» відкрилася в Ужгороді
12:56
Закарпатські нацгвардійці відпрацювали розгортання польового вузла зв’язку
12:35
Ваcилина Палинчак-Кутузова про відкриття нового розділу «Благодійна діяльність Марії Терезії для Мукачівської греко-католицької єпархії» в Ужгородському замку
12:14
На Рахівщині у ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст
11:50
В Ужгороді на одній із вулиць сьогодні буде ускладнено проїзд
11:31
Юні закарпатські баскетболісти вибороли «бронзу» всеукраїнських змагань
11:12
У Рахові повідомили про підозру зловмиснику, який викрав 30 тисяч гривень
10:58
Серед типових порушень законодавства закарпатські митники фіксують незаконне ввезення автомобілів
10:25
24 травня в Ужгороді пройде ярмарок вакансій
10:10
Всі новини