М'ясний пиріг у лаваші
Інгредієнти:
– 2 листи лаваша,
– 400 г фаршу,
– 250 г цибулі,
– 200 г сиру,
– 3 яйця,
– 3ст. л. томатної пасти,
– 250 г сметани,
– сіль, перець, олія для смаження + кругла форма.
Спосіб приготування:
Цибулю почистити і дрібно нарізати. Обсмажити до прозорості в розігрітій на сковороді олії. Додати фарш і смажити його протягом 15 хвилин, періодично помішуючи. Посолити, поперчити й додати томатну пасту. Добре перемішати. Сир потерти на тертці.
Лаваш розгорнути, викласти начинку (попередньо розділити її на дві частини, бо в нас два листи лаваша), посипати сиром, змастити сметаною (трохи) і щільно загорнути.
У мисці збити яйця, додати решту сметани та сіль.
У форму викласти колом рол із лаваша (або зробити кілька менших ролів) і залити яєчною сумішшю. Поставити в розігріту до 200° духовку на 30 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися