7339
15:15 7.122016

Стало відомо, хто буде ведучим Національного відбору на Євробачення 2017

Цікаве 1712

Ефіри розпочнуться 4 лютого і пройдуть 11, 18 і 25 паралельно на телеканалах СТБ і UА: Перший. Ім’я артиста, який представить Україну на Міжнародному пісенному конкурсі в травні 2017 року, стане відомо під час фіналу 25 лютого. Вибирати представника нашої країни будуть глядачі шляхом голосування і члени журі шляхом виставлення балів учасникам.

1

Організатори Національного відбору представника України на Євробачення-2017 розкрили ім’я ведучого майбутнього конкурсу. Ним став шоумен Сергій Притула.

«Наша творча команда поставила перед собою завдання – кожен новий сезон загальнонаціонального відбору на Євробачення не повинен бути схожий на попередній. Тому в цьому році в складі журі відбудуться зміни, зокрема переможниця Євробачення 2016 Джамала вже стала однією з наших суддів. А в якості ведучого ми запросили, на наш погляд, одного з найяскравіших ведучих України – Сергія Притулу. Ми дуже раді, що Сергій прийняв нашу пропозицію, і впевнені, що його величезний досвід і вроджене почуття гумору прикрасять прямі ефіри національного відбору», – прокоментувала підготовку генпродюсер СТБ Галина Пілютікова.

«Як і мільйони українців, я уважно стежив за ходом минулорічного відбору, і побачене мені дуже сподобалося, починаючи від картинки і закінчуючи складом учасників прямих ефірів. І я повністю поділяю думку музичних критиків, це був найсильніший національний відбір за всі роки. Коли мені запропонували вести майбутні ефіри, не вагався ні миті. Мої попередники Дмитро Танкович та Саша Педан поставили досить високу планку ведення прямих ефірів такого масштабу, і моє завдання тепер – не знизити її своїм соло», – розповів Притула.

Підготувала Анна Пащук

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах