6777
14:57 9.112016

Голубці з картоплею

Цікаве 2188

golubtsy32Інгредієнти:

– 400 г білокачанної капусти,

–  600 г картоплі,

– 340 г цибулі ріпчастої,

– 80 г сала,

– 1 яйце,

– 400 г відвару з капусти,

– сіль та перець чорний мелений – за смаком.

Спосіб приготування:

Капусту (без качана) відварюють у підсоленій воді до напівготовності, відокремлюють листки, зрізають товсті прожилки.

Готують фарш, для якого труть картоплю, видавлюють з неї сік, додають пасеровану цибулю, сире яйце, солять, перчать і перемішують.

На лист капусти викладають фарш і загортають у рулетики, обсмажують на сковороді й перекладають у сотейник шарами. На кожен шар голубців кладуть пасеровану цибулю, доливають відвар з капусти і тушкують до готовності.

Готові голубці подають гарячими, зверху поливають пасерованою цибулею та нарізаними шматочками сала.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Україні за останній період почастішали випадки реєстрації захворювання свиней на африканську чуму
15:40
Перший сніг на дорогах – поради для водіїв
15:03
Жіночий форум на Закарпатті об’єднав жінок-лідерок, щоб привернути увагу до їхньої ролі у відновленні України
14:18
До уваги жителів Ужгорода, голів ОСББ, керівників домоуправлінь та підприємців!
13:10
На Закарпатті 4 осіб збиралися перепливати повноводну Тису. Відео
13:04
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
Всі новини