Голубці з картоплею
Інгредієнти:
– 400 г білокачанної капусти,
– 600 г картоплі,
– 340 г цибулі ріпчастої,
– 80 г сала,
– 1 яйце,
– 400 г відвару з капусти,
– сіль та перець чорний мелений – за смаком.
Спосіб приготування:
Капусту (без качана) відварюють у підсоленій воді до напівготовності, відокремлюють листки, зрізають товсті прожилки.
Готують фарш, для якого труть картоплю, видавлюють з неї сік, додають пасеровану цибулю, сире яйце, солять, перчать і перемішують.
На лист капусти викладають фарш і загортають у рулетики, обсмажують на сковороді й перекладають у сотейник шарами. На кожен шар голубців кладуть пасеровану цибулю, доливають відвар з капусти і тушкують до готовності.
Готові голубці подають гарячими, зверху поливають пасерованою цибулею та нарізаними шматочками сала.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися