
15:10 9.112016
Яйце пашот
Цікаве
1932
Інгредієнти:
– яйце,
– оливкова олія,
– харчова плівка.
Спосіб приготування:
Харчову плівку розріжте на квадратики 15 на 15 сантиметрів. Розкладіть плівку, і щедро змастіть її оливковою олією. Плівку покладіть в неглибоку піалу, вбийте туди яйце, за бажанням посоліть. Тим часом поставте воду, щоб закипіла. Плінку зав’яжіть вузликом вгорі, або скріпіть спеціальною кліпсою.
У киплячу воду опустіть мішечок і відваріть 5-6 хвилин. Коли трохи охолонуть. зніміть плівку.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті сталася автотроща за участі потягу
13:35
В Ужгороді виявили водія, позбавленого права керування
12:23
На Закарпатті 8820 водіїв порушили швидкісний режим цьогоріч
10:53
Гороскоп (21 – 27 квітня)
10:00
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Закарпатські рятувальники допомогли жінці в горах
09:23
У зоні бойових дій нагородили закарпатських поліцейських
08:52
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Всі новини
Головне
Публікації
Вадим Богоста має незвичне хобі – створює жіночі прикраси
09:40
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Всі Публікації
Фото
Відео