Гарбузовий рулет
Інгредієнти:
для тіста:
– 300 г запеченого гарбуза,
– 4 яйця,
– 3,5 ст. л. борошна,
– 0,5 ч. л. соди,
– щіпка солі;
Для начинки:
– 300 г печених грибів,
– 1 цибулина,
– 50 г шпинату,
– 1 ст. л. сметани,
– 100 г сиру.
Спосіб приготування:
Попередньо запікаємо гарбуз та гриби.
Збиваємо яйця, сіль, додаємо просіяне борошно та соду. З гарбуза за допомогою блендера чи товкачки робимо суфле й додаємо до яєчної маси. На лист кладемо пергамент, добре змащуємо маслом, виливаємо тісто і випікаємо 7–10 хв. при 160°. Готовий бісквіт витягуємо і, поки він гарячий, скручуємо в рулет. Даємо трохи охолонути.
Тим часом готуємо начинку. Тушимо цибулю, додаємо нарізані кубиками печені гриби, у кінці трохи тушимо шпинат і додаємо сметану. Солимо, перчимо за смаком.
На бісквіт викладаємо грибну масу, зверху натертий сир, скручуємо рулет і відкладаємо в холодильник.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися