Млинці з грибами
Інгредієнти:
для тіста:
– 200 г борошна,
– 2 яйця,
– 100 мл молока,
– 200 мл мінеральної води,
– сіль – за смаком;
для начинки:
– 150 г грибів (бажано шампіньйонів),
– 30 г масла вершкового,
– 20 г борошна,
– 50 г сметани,
– пучок зелені петрушки,
– перець чорний мелений та сіль – за смаком;
для смаження:
– 2 яйця,
– 3 ст. ложки сухарів мелених,
– 100–150 г жиру.
Спосіб приготування:
Яйця розтирають з борошном, розводять молоком, за бажанням додають мінеральну воду, сіль. Із отриманого тіста на сковороді на розігрітому жирі випікають млинці.
Гриби для начинки нарізають соломкою, смажать на розігрітому вершковому маслі, додають сіль, чорний перець і подрібнену зелень петрушки. Усе обсмажують 3–5 хв., посипають борошном і смажать ще 1–2 хв. Додають сметану, кип’ятять до загустіння і знімають з вогню. Отриману масу викладають тонким шаром на середину млинців, перегинають два боки всередину й туго скручують у трубочку. Готові млинці обмочують у збитих яйцях, обкачують у сухарях та обсмажують на розігрітому жирі. Подають гарячими.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися