6546
12:52 31.102016

Суп з гарбуза

Цікаве 1988

1Інгредієнти:

– гарбуз – 1 кг,

– велика морква – 1 шт.,

– корінь петрушки – 1 шт.,

– цибуля – 1 шт.,

– сіль – за смаком,

– листя петрушки – 1 ст. ложка,

– масло – 65 г.

Спосіб приготування:

У каструлю налити 4 л води, вкинути нарізані кубиками моркву та петрушку, поставити варити.

Тим часом з гарбуза вибрати середину й насіння, почистити від шкірки, порізати на квадратики й додати в каструлю.

Вкинути подрібнену цибулю, посолити за смаком, довести до кипіння, через 20–25 хв. додати листя петрушки та 1/3 пачки масла, трохи проварити. Суп готовий. Смачного!

Якщо у вас залишився гарбуз, наріжте його скибками й запечіть у духовці. Насіння висушіть для посадки навесні.

Рецепт від Василини ГИРИЧ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне