Суп з гарбуза
Інгредієнти:
– гарбуз – 1 кг,
– велика морква – 1 шт.,
– корінь петрушки – 1 шт.,
– цибуля – 1 шт.,
– сіль – за смаком,
– листя петрушки – 1 ст. ложка,
– масло – 65 г.
Спосіб приготування:
У каструлю налити 4 л води, вкинути нарізані кубиками моркву та петрушку, поставити варити.
Тим часом з гарбуза вибрати середину й насіння, почистити від шкірки, порізати на квадратики й додати в каструлю.
Вкинути подрібнену цибулю, посолити за смаком, довести до кипіння, через 20–25 хв. додати листя петрушки та 1/3 пачки масла, трохи проварити. Суп готовий. Смачного!
Якщо у вас залишився гарбуз, наріжте його скибками й запечіть у духовці. Насіння висушіть для посадки навесні.
Рецепт від Василини ГИРИЧ
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися