6446
14:20 25.102016

Гарбуз (кабачки) по-угорськи

Цікаве 2692

1Інгредієнти:

– 1 кг гарбуза або кабачків,

– 50 г жиру,

– 100 г цибулі зеленої,

– 2 шт. перцю стручкового солодкого,

– 2 помідори,

– 200 г сметани,

– 1 ч. ложка борошна,

– спеції: 1 ч. ложка перцю червоного солодкого меленого, сіль – за смаком,

– 1 ст. ложка оцту.

Спосіб приготування:

Гарбуз або кабачки обчищають, видаляють насіння, нарізають широкими скибочками й натирають на грубій тертці. Додають сіль та оцет і перемішують.

Цибулю подрібнюють, з перцю видаляють плодоніжки й насіння та нарізають, помідори нарізають скибочками.

Цибулю пасерують на розігрітому жирі, додають перець і помідори, тушкують до випарювання води, додають червоний перець мелений та віджатий гарбуз і тушкують під кришкою на слабкому вогні 15–20 хв.

Борошно розмішують зі сметаною, додають до гарбуза й тушкують ще 4–5 хв.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах