6446
14:20 25.102016

Гарбуз (кабачки) по-угорськи

Цікаве 2977

1Інгредієнти:

– 1 кг гарбуза або кабачків,

– 50 г жиру,

– 100 г цибулі зеленої,

– 2 шт. перцю стручкового солодкого,

– 2 помідори,

– 200 г сметани,

– 1 ч. ложка борошна,

– спеції: 1 ч. ложка перцю червоного солодкого меленого, сіль – за смаком,

– 1 ст. ложка оцту.

Спосіб приготування:

Гарбуз або кабачки обчищають, видаляють насіння, нарізають широкими скибочками й натирають на грубій тертці. Додають сіль та оцет і перемішують.

Цибулю подрібнюють, з перцю видаляють плодоніжки й насіння та нарізають, помідори нарізають скибочками.

Цибулю пасерують на розігрітому жирі, додають перець і помідори, тушкують до випарювання води, додають червоний перець мелений та віджатий гарбуз і тушкують під кришкою на слабкому вогні 15–20 хв.

Борошно розмішують зі сметаною, додають до гарбуза й тушкують ще 4–5 хв.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Берегові обстежують вуличне освітлення
12:26
Моніторинг радіаційної безпеки: стабільна ситуація на Закарпатті
12:05
Грант на навчання можна отримати у трьох вишах Закарпаття
11:47
У Мукачеві відкриється фотопроєкт «Поговори зі мною» про дітей, які частину життя зростали без родини
11:23
1467 клієнтів звернулися за консультаціями до офісів «Зроблено в Україні» на Закарпатті з початку року
11:03
Гірські рятувальники надали допомогу туристці, яка травмувалася на горі Гимба
10:48
Закарпаття: протягом семи місяців 2025 року податки і збори наповнили місцеві бюджети на понад 5,8 млрд гривень
10:31
На Рахівщині затримали зловмисника, який за 6000$ намагався переправити через Тису до Румунії чоловіка призовного віку
10:14
Порушення на понад півмільярда гривень у закупівлях виявили закарпатські аудитори
09:44
Благодійний нічний забіг «Uzhhorod Night Run»
09:22
Всі новини
Головне