Гарбуз (кабачки) по-угорськи
Інгредієнти:
– 1 кг гарбуза або кабачків,
– 50 г жиру,
– 100 г цибулі зеленої,
– 2 шт. перцю стручкового солодкого,
– 2 помідори,
– 200 г сметани,
– 1 ч. ложка борошна,
– спеції: 1 ч. ложка перцю червоного солодкого меленого, сіль – за смаком,
– 1 ст. ложка оцту.
Спосіб приготування:
Гарбуз або кабачки обчищають, видаляють насіння, нарізають широкими скибочками й натирають на грубій тертці. Додають сіль та оцет і перемішують.
Цибулю подрібнюють, з перцю видаляють плодоніжки й насіння та нарізають, помідори нарізають скибочками.
Цибулю пасерують на розігрітому жирі, додають перець і помідори, тушкують до випарювання води, додають червоний перець мелений та віджатий гарбуз і тушкують під кришкою на слабкому вогні 15–20 хв.
Борошно розмішують зі сметаною, додають до гарбуза й тушкують ще 4–5 хв.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися