6443
14:15 25.102016

Медовик на кефірі

Цікаве 2844

1Інгредієнти:

для тіста:

– 2 склянки борошна,

– 2 склянки кефіру,

– 2 склянки цукру,

– 2 яйця,

– 2 ст. ложки меду,

– пакетик розпушувача;

для крему:

– 1 л сметани 20–25%,

– 1/2 склянки цукру,

– по одній жмені чорносливу, кураги та родзинок,

– 150 г смаженого мигдалю або інших горіхів.

Спосіб приготування:

Змішати борошно, цукор, кефір, яйця, рідкий мед і розпушувач. Збити міксером. Розділити тісто на дві частини. Випекти два коржі. Остудити й розрізати уздовж на дві частини.

Прокрутити через м’ясорубку чорнослив, курагу та ізюм. Перемішати. Додати подрібнений мигдаль.

Для крему сметану змішати з цукром, збити. Цукор можна замінити цукровою пудрою, а сметани взяти менше. На остиглі коржі намазати крем, посипати горіхами та сухофруктами. Скласти торт та обмазати всі боки.

Прикрасити й дати просочитися в холодному місці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах