Буряк із чорносливом
Інгредієнти:
- буряк – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- чорнослив – 50 г;
- сир твердий – 80 г;
- куряче філе – копчене, запечене чи відварене – 200 г;
- часник – 1 зубчик;
- горіхи волоські – 70 г;
- майонез;
- сіль, перець чорний – за смаком.
Спосіб приготування
Моркву та буряк відваріть до готовності, остудіть, очистіть. Ще один варіант приготування овочів, який допоможе зберегти максимум їхньої користі, – запекти їх у духовці. Це треба робити протягом 30-40 хвилин у духовій шафі при температурі 180 градусів. Готові овочі можна покласти в поліетиленовий пакет на кілька хвилин – так їх буде легко очистити.
Залийте окропом чорнослив без кісточок, потримайте до розм’якшення, потім обсушіть на паперовому рушнику та поріжте дрібними кубиками.
Куряче філе дрібно наріжте. Особливо смакуватиме в цьому салаті філе куряче копчене.
Волоські горіхи підсмажте 5-7 хвилин на сухій розпеченій пательні, подрібніть ножем. В обраний посуд складіть усі інгредієнти салату шарами:
Куряче філе, посипане подрібненим волоським горіхом, змастіть майонезом.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися