42514
20:22 23.122023

Буряк із чорносливом

Цікаве 29826

Інгредієнти:

  • буряк – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • чорнослив – 50 г;
  • сир твердий – 80 г;
  • куряче філе – копчене, запечене чи відварене – 200 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • горіхи волоські – 70 г;
  • майонез;
  • сіль, перець чорний – за смаком.

Спосіб приготування

Моркву та буряк відваріть до готовності, остудіть, очистіть. Ще один варіант приготування овочів, який допоможе зберегти максимум їхньої користі, – запекти їх у духовці. Це треба робити протягом 30-40 хвилин у духовій шафі при температурі 180 градусів. Готові овочі можна покласти в поліетиленовий пакет на кілька хвилин – так їх буде легко очистити.

Залийте окропом чорнослив без кісточок, потримайте до розм’якшення, потім обсушіть на паперовому рушнику та поріжте дрібними кубиками.

Куряче філе дрібно наріжте. Особливо смакуватиме в цьому салаті філе куряче копчене.

Волоські горіхи підсмажте 5-7 хвилин на сухій розпеченій пательні, подрібніть ножем. В обраний посуд складіть усі інгредієнти салату шарами:

Куряче філе, посипане подрібненим волоським горіхом, змастіть майонезом.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Ілля з Грузії вирощує під Ужгородом в'єтнамські кабачки
16:25
Відбулася зустріч для рідних бійців 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, які зникли безвісти або потрапили в полон
15:54
На Хустщині затримали водія, який у стані сп’яніння скоїв аварію з потерпілими
15:37
У Малих Геївцях у день храмового свята відбулася фотовиставка
15:20
За добу вогнеборці Закарпаття загасили 3 пожежі сухої рослинності
15:03
Цьогоріч на Закарпатті зафіксували 2 741 неправдивий виклик поліції
14:46
На Закарпатті триває ІХ міжнародний футбольний турнір на честь Андрія Гаваші
14:29
Мирослав Пацкан: Закарпаття – це форпост підтримки під час війни, а втечі від мобілізації є загрозою довіри до правоохоронної системи регіону
14:12
Голкіпер та тренер ФК «Ужгород» потрапили до символічної збірної 4-го туру Другої ліги України
13:55
Головний тренер ГК «Карпати» Борис Петровський: «Багато втрат, але намагаємося налагодити колектив»
13:38
Всі новини
Головне