42514
20:22 23.122023

Буряк із чорносливом

Цікаве 4716

Інгредієнти:

  • буряк – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • чорнослив – 50 г;
  • сир твердий – 80 г;
  • куряче філе – копчене, запечене чи відварене – 200 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • горіхи волоські – 70 г;
  • майонез;
  • сіль, перець чорний – за смаком.

Спосіб приготування

Моркву та буряк відваріть до готовності, остудіть, очистіть. Ще один варіант приготування овочів, який допоможе зберегти максимум їхньої користі, – запекти їх у духовці. Це треба робити протягом 30-40 хвилин у духовій шафі при температурі 180 градусів. Готові овочі можна покласти в поліетиленовий пакет на кілька хвилин – так їх буде легко очистити.

Залийте окропом чорнослив без кісточок, потримайте до розм’якшення, потім обсушіть на паперовому рушнику та поріжте дрібними кубиками.

Куряче філе дрібно наріжте. Особливо смакуватиме в цьому салаті філе куряче копчене.

Волоські горіхи підсмажте 5-7 хвилин на сухій розпеченій пательні, подрібніть ножем. В обраний посуд складіть усі інгредієнти салату шарами:

Куряче філе, посипане подрібненим волоським горіхом, змастіть майонезом.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах