33482
10:00 24.122023

Гороскоп (25 – 31 грудня)

Цікаве 1461

ОВЕН

Важливо пам’ятати про інформаційну гігієну. Якщо вірити всім на слово, життя може досить швидко перетворитися на тотальний жах. Із надлишком поганих звісток може суттєво зрости тривожність, яка погіршить психологічний стан та негативно вплине на енергетику, імунітет, силу волі.

ТЕЛЕЦЬ

Сила полягатиме в умінні берегти секрети та розповідати іншим лише те, що вони не зможуть використати проти вас. А ще буде корисно займатися тим, що ви довго відкладали на потім. Настав час розібратися з боргами та невиконаними обіцянками. Це дуже благотворно позначиться на кармі.

БЛИЗНЯТА

Ви будете найудачливішими на планеті із вівторка до п’ятниці. Щоб успіх не пішов геть, доведеться бути добрішим, навчитися забувати образи. Помста – доля недалеких людей, тож краще сфокусуватися на добрі. Цей тиждень багатий на доленосні зустрічі, тому варто бути трохи уважнішим до того, що відбувається.

РАК

Варто частіше звертатися по допомогу до інших  і не боятися займатися тим, до чого лежить душа. Вони допоможуть змінити свою долю. Не виключено, що у цей період ви зможете зустріти дуже важливих людей, які відіграють далеко не останню роль у становленні щастя, але станеться це в далекому майбутньому.

ЛЕВ

Доведеться переглянути багато аспектів життя. Можна вдаритися у філософію і згадувати минуле, але дуже важливо не йти з головою в негатив. Зірки допоможуть вирішити їхні кармічні завдання, а також зроблять вас трохи більш кмітливими. Ви зможете все встигати і виявляти найкращі результати.

ДІВА

Настав час зробити щось значуще для себе та для своїх близьких. Наприклад, можна витратити частину часу та коштів на зміцнення власного здоров’я або на огляд у лікарів, здачу аналізів. Кінець тижня може стати часом сум’яття та тривог. Можливі нестикування та різкі зміни планів.

ТЕРЕЗИ

Вам цього тижня, можливо, доведеться нелегко.  Якщо раптом щось у вас не буде виходити, краще вже не гнівити долю. У цей період Всесвіт просто може бути мстивим, тому необхідно подякувати йому за все те, що відбувається навколо. Тепер настав час спрямувати погляд уперед. 

СКОРПІОН

Вам необхідно гармонізувати простір навколо себе, причому максимально швидко та терміново. Також корисно робити генеральне прибирання у ці сім днів та переставляти меблі. Якщо ніхто з домочадців не хоче цим займатися, насідати на них і змушувати щось робити не потрібно. 

СТРІЛЕЦЬ

Можливо, до вас обличчям повернеться удача, але важливо пам’ятати, що зараз вона не посміхається двічі. Якщо з’явиться шанс стати успішнішим у якійсь сфері, доведеться ним скористатися, щоб уникнути жалю в майбутньому. Не виключено, що ви можете раптово втратити інтерес до того, що дуже любите— до хобі, роботи, розваг.

КОЗОРІГ

У вас настає досить непоганий час для проведення ритуалів на удачу та щастя. У цьому напрямі важливо працювати всеосяжно і цілком, тому, крім ритуалів, краще продовжувати діяти. Ніхто не повинен знати, чого ви хочете та які ваші плани на найближчі сім-десять днів.

ВОДОЛІЙ

На роботі потрібно виконувати свої службові обов’язки, виходячи за їхні рамки – однак перевантажувати себе справами  не варто: досягти результатів однаково не вдасться, а перевтомитися можна цілком. Це гарний час для романтичного відпочинку разом із другою половинкою.

РИБИ

Вам для збереження гарного настрою та удачі варто якомога рідше спілкуватися з представниками зарозумілих та гордих знаків зодіаку. Потрібно правильно вибирати своє оточення, тому що від нього залежатиме щонайменше половина успіху. Також астрологи радять знайти баланс між роботою та відпочинком.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах