Суп молочний з картоплею та бринзою
Інгредієнти:
– 2 склянки овочевого відвару,
– 2 склянки молока,
– 2–3 картоплини,
– 1 мала ріпчаста цибулина,
– 1 ст. ложка борошна,
– 30 г вершкового масла,
– 4 ст. ложки накришеної бринзи, кмин, сіль.
Спосіб приготування:
Обчищену й нарізану кубиками картоплю заливають овочевим відваром і варять 10–12 хв., додають щіпку солі. Дрібно нарізану цибулю та борошно пасерують на розігрітому вершковому маслі (15 г), розводять молоком і додають до відвареної картоплі. Суп солять за смаком, заправляють кмином та доводять до кипіння, потім знімають з вогню й додають решту вершкового масла.
Безпосередньо перед подачею на стіл по глибоких тарілках розподіляють порівну накришену бринзу і заливають гарячим супом. До страви подають скибочки підсушеного хліба.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися