3875
11:02 17.082016

Суп молочний з картоплею та бринзою

Цікаве 2542

1Інгредієнти:

– 2 склянки овочевого відвару,

– 2 склянки молока,

– 2–3 картоплини,

– 1 мала ріпчаста цибулина,

– 1 ст. ложка борошна,

– 30 г вершкового масла,

– 4 ст. ложки накришеної бринзи, кмин, сіль.

Спосіб приготування:

Обчищену й нарізану кубиками картоплю заливають овочевим відваром і варять 10–12 хв., додають щіпку солі. Дрібно нарізану цибулю та борошно пасерують на розігрітому вершковому маслі (15 г), розводять молоком і додають до відвареної картоплі. Суп солять за смаком, заправляють кмином та доводять до кипіння, потім знімають з вогню й додають решту вершкового масла.

Безпосередньо перед подачею на стіл по глибоких тарілках розподіляють порівну накришену бринзу і заливають гарячим супом. До страви подають скибочки підсушеного хліба.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівка ліпить мрії із гіпсу
12:35
«Сумний Святий вечір». Обробка К.Стеценка. Заслужений академічний Закарпатський народний хор
11:43
Різдвяне інтервʼю з єпископом МГКЄ Теодором Мацапулою
10:43
«Чудесна зоря». Обробка М.Попенка. Вокальне тріо. Заслужений академічний Закарпатський народний хор
09:42
У центрі Мукачева з нагоди Різдва колядуватимуть колядницькі гурти
09:02
Закарпатський академічний обласний театр ляльок цього тижня покаже «Диво на кінчику носа»
08:30
На Закарпатті майже три доби розшукували двох зниклих хлопчиків
18:00
Частину парафіяльної коляди священники просять пожертвувати для придбання автомобіля військовим
17:20
Святкове чи буденне меню. Що краяни готуватимуть на Новий рік
16:34
Зловживання при закупівлі на понад 1,17 млн грн: на Тячівщині судитимуть екскерівника комунального підприємства
15:40
Всі новини
Головне