3879
11:07 17.082016

Торт «Графські руїни»

Цікаве 3506

1Інгредієнти:

– яйця курячі – 4 шт.,

– цукор – 200 г,

– згущене молоко – 8 ст. ложок,

– масло вершкове – 1 пачка,

– шоколад – 100 г,

– горіхи волоські – 50 г.

Спосіб приготування:

Відокремте білки від жовтків. Зробити це потрібно якісно, інакше безе не вийде. У велику миску покладіть білки, їх необхідно збити в міцну піну, поступово пересипаючи цукром.

Лист змастіть олією або застеліть його папером для випікання. На підготовлену форму столовою ложкою викладіть безе. Духовку розігрійте до 180–200° і запікайте в ній кульки приблизно 1–1,5 години.

Тим часом приготуйте крем. Вершкове масло покладіть у каструлю, поставте на слабкий вогонь і трохи його розтопіть. М’яке масло потрібно збивати до утворення пишної та міцної піни, поступово додаючи згущене молоко.

Далі сформуйте з кульок торт безе.

Волоські горіхи відокремте від шкаралупи й роздавіть у ступці. На плоске блюдо для сервірування гіркою викладіть кульки безе шарами, кожен з яких необхідно змастити приготованим кремом і посипати розчавленими горіхами.

Шоколад поламайте на невеликі шматочки, покладіть їх у миску і розтопіть на слабкому вогні або в мікрохвильовій печі. Сформований торт полийте рідким шоколадом і посипте волоськими горішками. Помістіть у холодильник на кілька годин, щоб застиг.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах