
Торт «Графські руїни»
Інгредієнти:
– яйця курячі – 4 шт.,
– цукор – 200 г,
– згущене молоко – 8 ст. ложок,
– масло вершкове – 1 пачка,
– шоколад – 100 г,
– горіхи волоські – 50 г.
Спосіб приготування:
Відокремте білки від жовтків. Зробити це потрібно якісно, інакше безе не вийде. У велику миску покладіть білки, їх необхідно збити в міцну піну, поступово пересипаючи цукром.
Лист змастіть олією або застеліть його папером для випікання. На підготовлену форму столовою ложкою викладіть безе. Духовку розігрійте до 180–200° і запікайте в ній кульки приблизно 1–1,5 години.
Тим часом приготуйте крем. Вершкове масло покладіть у каструлю, поставте на слабкий вогонь і трохи його розтопіть. М’яке масло потрібно збивати до утворення пишної та міцної піни, поступово додаючи згущене молоко.
Далі сформуйте з кульок торт безе.
Волоські горіхи відокремте від шкаралупи й роздавіть у ступці. На плоске блюдо для сервірування гіркою викладіть кульки безе шарами, кожен з яких необхідно змастити приготованим кремом і посипати розчавленими горіхами.
Шоколад поламайте на невеликі шматочки, покладіть їх у миску і розтопіть на слабкому вогні або в мікрохвильовій печі. Сформований торт полийте рідким шоколадом і посипте волоськими горішками. Помістіть у холодильник на кілька годин, щоб застиг.

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися