Медовий тортик «Вінні Пух»
Інгредієнти:
– яйця – 3 шт.;
– борошно – 400 г;
– масло вершкове – 50 г;
– цукор – 200 г;
– мед – 2 ст. л.;
– сода – 1 ч. л.;
– сіль – щіпка.
Для приготування крему:
– сметана – 500 г;
– вершки жирні – 300 г;
– цукор – 100 г.
Спосіб приготування
Яйця добре збиваємо до пишної піни і з’єднуємо з медом, цукром, сіллю, розм’якшеним вершковим маслом. Перемішуємо і ставимо на водяну пару, нагріваємо доти, поки маса не стане повністю однорідною.
Засипаємо соду і активно все перемішуємо. Борошно (300 г) просіваємо і додаємо в тісто, перемішуємо. Коли тісто стане рівномірно теплим, знімаємо з водяної пари, домішуємо залишки борошна.
Остуджуємо тісто і ділимо на 10 шматочків. Кожен шматочок розкачуємо і вирізаємо корж. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Деко застеляємо пергаментом і випікаємо коржі з обрізками 5-7 хвилин.
Остуджуємо коржі й обрізки. Останні потім перетворюємо в крихту. Вершки з холодильника збиваємо до пишності. Окремо збиваємо сметану з цукром і з’єднуємо обидві маси.
Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обмазуємо з усіх боків і посипаємо сухарями. Залишаємо на 2 години при кімнатній температурі, потім ставимо на кілька годин у холодильник.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися