Гарнір з молодої капусти
Інгредієнти:
– молода капуста – 500–600 г,
– яйця,
– сіль,
– спеції – за смаком (чим простіше, тим смачніше),
– борошно або будь-яка суміш для панірування (сухарі, кукурудзяне борошно тощо),
– олія – для смаження,
– хрін,
– натуральний йогурт чи сметана.
Спосіб приготування
Обирайте нещільну головку невеликого розміру.
1. Капусту розрізати на частини: спочатку по качану навпіл, а потім кожну половинку на 2–3 частинки. Найголовніше – зберегти качан, він буде утримувати листя і не дасть йому розвалитися під час смаження. Якщо шматок розсипався, можна скріпити його довгою шпажкою.
2. Збити яйця й додати всі спеції. Акуратно вмочати капусту в яйце, потім у борошно – і на гарячу сковороду. Смажити з усіх боків до золотистого кольору.
Соус: до сметани або натурального йогурту додати ложку-другу хрону. Посолити і вкинути дрібно посічену зелень, добре перемішати.
Подавати капусту як гарнір або самостійну страву з соусом чи без.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися