35735
14:41 25.042021

Гарнір з молодої капусти

Цікаве 2258

Інгредієнти:

– молода капуста – 500–600 г,

– яйця,

– сіль, 

– спеції – за смаком (чим простіше, тим смачніше),

– борошно або будь-яка суміш для панірування (сухарі, кукурудзяне борошно тощо),

– олія – для смаження,

– хрін,

– натуральний йогурт чи сметана.

Спосіб приготування

Обирайте нещільну головку невеликого розміру.

1. Капусту розрізати на частини: спочатку по качану навпіл, а потім кожну половинку на 2–3 частинки. Найголовніше – зберегти качан, він буде утримувати листя і не дасть йому розвалитися під час смаження. Якщо шматок розсипався, можна скріпити його довгою шпажкою.

2. Збити яйця й додати всі спеції. Акуратно вмочати капусту в яйце, потім у борошно – і на гарячу сковороду. Смажити з усіх боків до золотистого кольору.

Соус: до сметани або натурального йогурту додати ложку-другу хрону. Посолити і вкинути дрібно посічену зелень, добре перемішати.

Подавати капусту як гарнір або самостійну страву з соусом чи без.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах