Домашній розсольник
Інгредієнти:
– яловичина – 500 г,
– зелень (улюблена) – за смаком,
– картопля – 4 шт.,
– лавровий лист – 2 шт.,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– мариновані огірки – 6 шт.,
– мелений чорний перець – за смаком,
– морква – 1 шт.,
– рис довгозернистий – 1/2 склянки,
– сіль – за смаком.
Спосіб приготування
Для насиченого смаку та аромату розсольнику потрібно приготувати бульйон на м’ясі. М’ясо наріжте на невеликі шматочки та додайте в каструлю з водою.
Картоплю поріжте кубиками. Додайте її до м’ясного бульйону, посоліть, покладіть лаврові листки. Промийте рис та висипте його в каструлю з бульйоном, перемішайте.
Для овочевої засмажки помийте цибулю й моркву, почистіть та наріжте кубиками. Розігрійте сковорідку, змастіть її олією та підсмажте овочі до золотої скоринки. Мариновані огірки почистіть від твердої шкірки, м’якоть натріть на тертці та разом з овочевою засмажкою висипте до бульйону. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
Варіть суп кілька хвилин до готовності, поперчіть, вимкніть вогонь під бульйоном та залиште на 10 хвилин настоятись під кришкою. Подрібніть зелень та посипте розсольник. Спробуйте готовий суп щодо спецій, якщо він недосолений – досоліть.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися