32855
11:50 7.082020

Морквяний суп з апельсином та імбиром

Цікаве 3442

Інгредієнти:

– морква – 350 г,

– цибуля – 1 шт.,

– імбир (порізаний) – 1 ст. л.,

– апельсиновий сік – 2 ч. л.,

– апельсинова цедра – 2 ч. л.,

– овочевий бульйон – 2 склянки,

– натуральний йогурт (або сметана) – 3-4 ст. л.,

– оливкова олія – 2 ст. л.,

– сіль – 1 ч. л.,

– мелений чорний перець – 1 щіпка,

– зелень петрушки для прикраси.

Спосіб приготування

У розігрітій оливковій олії обсмажте порізану цибулю, додайте порізану невеликими шматочками моркву, обсмажте.

До цибулі та моркви додайте бульйон і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть суп приблизно 20 хвилин.

Трохи остудіть суп, додайте імбир, потім збийте в блендері до однорідного стану.

Додайте апельсиновий сік, цедру, приправте сіллю і перцем, доведіть до кипіння і відразу ж вимкніть газ.

Розлийте суп у тарілки, викладіть зверху трохи йогурту або сметани, прикрасьте зеленню петрушки і подавайте до столу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах