Морквяний суп з апельсином та імбиром
Інгредієнти:
– морква – 350 г,
– цибуля – 1 шт.,
– імбир (порізаний) – 1 ст. л.,
– апельсиновий сік – 2 ч. л.,
– апельсинова цедра – 2 ч. л.,
– овочевий бульйон – 2 склянки,
– натуральний йогурт (або сметана) – 3-4 ст. л.,
– оливкова олія – 2 ст. л.,
– сіль – 1 ч. л.,
– мелений чорний перець – 1 щіпка,
– зелень петрушки для прикраси.
Спосіб приготування
У розігрітій оливковій олії обсмажте порізану цибулю, додайте порізану невеликими шматочками моркву, обсмажте.
До цибулі та моркви додайте бульйон і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть суп приблизно 20 хвилин.
Трохи остудіть суп, додайте імбир, потім збийте в блендері до однорідного стану.
Додайте апельсиновий сік, цедру, приправте сіллю і перцем, доведіть до кипіння і відразу ж вимкніть газ.
Розлийте суп у тарілки, викладіть зверху трохи йогурту або сметани, прикрасьте зеленню петрушки і подавайте до столу.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися