
Пиріг із малиною

Інгредієнти:
– яйця – 3 шт.,
– цукор – 150 г,
– кефір – 250 мл,
– ванільний цукор – 10 г,
– борошно – 350 г,
– розпушувач – 1,5 ч. л.,
– дрібка солі
– масло – 100 г,
– свіжа малина – 200 г,
– крохмаль – 1 ст. л.
– цукрова пудра – 1 ст. л.
Спосіб приготування
Збийте яйця і цукор вінчиком.
Додайте кефір, ванільний цукор, борошно, розпушувач, дрібку солі та мʼяке масло (можна розтопити у мікрохвильовці). Замісіть тісто.
Змішайте малину та крохмаль.
Застеліть розʼємну форму діаметром 20 см пергаментом, змастіть її маслом або олією та присипте борошном. Вилийте тісто у форму та викладіть на нього малину.
Випікайте пиріг протягом 1 години при 180 градусах. Перед подачею прикрасьте випічку цукровою пудрою.
Смачного!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися