12:21 17.052020
Картопляні булочки з кропивою
Цікаве
5038

Інгредієнти:
– 500 г картопляного пюре,
– 100 мл води,
– 200 г кропиви,
– 1,5 ч. л. сухих дріжджів,
– сіль,
– 1 ст. л. цукру,
– 50 г м’якого вершкового масла,
– кунжут.
Спосіб приготування
Кропиву наріжте і подрібніть у блендері. Можна влити трохи води. Змішайте кропиву, картопляне пюре, цукор, вершкове масло та дріжджі.
Поступово підсипаючи борошно, замісіть тісто. Посоліть і ще раз перемішайте.
Застеліть деко папером для випічки. Сформуйте і викладіть булочки.
Поставте деко в духовку, розігріту до 50ºС, на 25 хвилин. Посипте булочки кунжутом і печіть при 180ºС ще 25–30 хвилин.
Трохи остудіть і подавайте.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У Мукачеві близько 90 водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності за 10 днів на платних паркувальних майданчиках
16:21
Берегівська лікарня отримала нове реабілітаційне обладнання
16:01
339 учасників бойових дій отримали послуги Закарпатської обласної служби зайнятості з початку року
15:44
У Берегові з лекцією виступили угорські олімпійські чемпіони
15:27
Студія вишивки «Косиця» відзначила перше десятиріччя
15:11
Закарпатців попереджають про туман
14:55
26 полк Нацгвардії отримав почесне найменування «Закарпатський»
14:40
У Рахові сталася пожежа
14:25
Закарпатська фехтувальниця серед переможців всеукраїнських змагань у Києві
14:01
Відбулася чергова сесія Ужгородської райради
13:47
Всі новини
Головне
Публікації
Що стало причиною смерті 60-річного закарпатця? Суд виправдав підозрюваного у вбивстві
10:22
Сесія Ужгородської міськради: підтримка ЗСУ, соціальні програми та нові партнерства
08:45
Піст = дієта? Що кажуть краяни і чи обмежують себе у їжі
12:37
Двірник із Міжгір’я проколов вилами сусідського собаку
10:42
Онлайн-продажі обкладуть податками. Що кажуть краяни
11:27
Всі Публікації
Фото
Відео