31904
12:21 17.052020

Картопляні булочки з кропивою

Цікаве 4940
Yeast buns with a filling of cottage cheese and nettles. The filling of the nettle is rich in carotene and vitamin C

Інгредієнти:

– 500 г картопляного пюре,

– 100 мл води,

– 200 г кропиви,

– 1,5 ч. л. сухих дріжджів,

– сіль,

– 1 ст. л. цукру,

– 50 г м’якого вершкового масла,

– кунжут.

Спосіб приготування

Кропиву наріжте і подрібніть у блендері. Можна влити трохи води. Змішайте кропиву, картопляне пюре, цукор, вершкове масло та дріжджі.

Поступово підсипаючи борошно, замісіть тісто. Посоліть і ще раз перемішайте.

Застеліть деко папером для випічки. Сформуйте і викладіть булочки.

Поставте деко в духовку, розігріту до 50ºС, на 25 хвилин. Посипте булочки кунжутом і печіть при 180ºС ще 25–30 хвилин.

Трохи остудіть і подавайте.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Закарпатський обласний театр ляльок 24 серпня запрошує на відкриття ювілейного театрального сезону
09:00
росія обстріляла Закарпаття: є влучання у Мукачеві та на Хустщині
08:59
Зловживання на 4,1 млн грн при будівництві автобази: в Ужгороді скерували до суду справу проти чиновника та підрядника
08:45
На Закарпатті оновили інформаційний довідник для внутрішньо переміщених осіб
08:30
Ілля з Грузії вирощує під Ужгородом в'єтнамські кабачки
16:25
Відбулася зустріч для рідних бійців 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, які зникли безвісти або потрапили в полон
15:54
На Хустщині затримали водія, який у стані сп’яніння скоїв аварію з потерпілими
15:37
У Малих Геївцях у день храмового свята відбулася фотовиставка
15:20
За добу вогнеборці Закарпаття загасили 3 пожежі сухої рослинності
15:03
Цьогоріч на Закарпатті зафіксували 2 741 неправдивий виклик поліції
14:46
Всі новини
Головне