
12:21 17.052020
Картопляні булочки з кропивою
Цікаве
4787

Інгредієнти:
– 500 г картопляного пюре,
– 100 мл води,
– 200 г кропиви,
– 1,5 ч. л. сухих дріжджів,
– сіль,
– 1 ст. л. цукру,
– 50 г м’якого вершкового масла,
– кунжут.
Спосіб приготування
Кропиву наріжте і подрібніть у блендері. Можна влити трохи води. Змішайте кропиву, картопляне пюре, цукор, вершкове масло та дріжджі.
Поступово підсипаючи борошно, замісіть тісто. Посоліть і ще раз перемішайте.
Застеліть деко папером для випічки. Сформуйте і викладіть булочки.
Поставте деко в духовку, розігріту до 50ºС, на 25 хвилин. Посипте булочки кунжутом і печіть при 180ºС ще 25–30 хвилин.
Трохи остудіть і подавайте.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Військовослужбовець відкрив матч між ФК «Минай» та «Вікторія»
17:43
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Групу «туристів» зняли з високогірного маршруту прикордонники на Закарпатті
16:02
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
В Ужгороді водій мав із собою наркотичні речовини та керував під їх впливом
15:16
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який позбавлений права керування
13:58
На Виноградівщині сталася смертельна аварія
12:02
На Закарпатті митники виявили партію незадекларованих підакцизних товарів для вейпінгу
11:33
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Екологічна прокуратура розпочала кримінальне провадження через незаконну рубку в Карпатських пралісах
10:05
Всі новини
Головне
Публікації
Урожаю не буде? Що чекає на квітучі дерева закарпатців після заморозків?
17:29
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
15:39
У греко-католицькій церкві Перечина вірники приклонилися Плащаниці
11:04
Закарпатські гандболістки переможно завершили І етап змагань
09:21
Великоднє свято у «Дорозі життя»
08:52
Всі Публікації
Фото
Відео