31713
10:30 6.052020

Форель з пореєм

Цікаве 5040

Інгредієнти:

– райдужна форель – 1 шт.,

– цибуля-порей – 1 шт.,

– морква – 1/2–1 шт.,

– лимон – 1/2 шт.,

– олія – 2 ст. л.,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Райдужну форель помийте й очистіть від луски. Розріжте вздовж черевної порожнини й видаліть усі нутрощі, а потім також зябра, щоб не зіпсувати смак готової страви. Ще раз промийте рибу під проточною водою.

Цибулю-порей помийте, відокремте зелене листя, а білу частину наріжте кільцями. Моркву почистіть і наріжте такими ж кільцями, як і цибулю.

Підготовлені овочі викладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху викладіть рибу, посоліть за смаком. Запікайте 20 хвилин при температурі 180°С.

Полийте лимонним соком (1/2 лимона). Готову рибу змастіть олією (2 ст. л.) за допомогою щіточки. Це додасть страві апетитного блиску. За бажанням викладіть на форель часточки лимона.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Ужгородщині п'яний керманич вчинив ДТП
17:48
У мережі виявили відео бійки підлітків: поліція Виноградова відкрила кримінальне провадження
17:14
На Закарпатті будівельний кооператив відшкодував до бюджету 13 млн грн несплачених податків
16:46
У Виноградові завтра прощатимуться із загиблим воїном Володимиром Мошкола
16:27
В Ужгороді прощалися із загиблим на війні молодшим сержантом Мирославом Лукачем
16:01
Закарпатські аудитори виявили порушення на 47,4 млн грн
15:56
На Закарпатті завершили розслідування щодо керівника ДСНС, який працевлаштував на роботу за хабар
15:09
У неділю стартує Кубок Закарпаття з футболу
14:58
На Закарпатті затримали ще одного учасника схеми втечі ухилянтів, організованої залізничниками
14:34
Неправильна експлуатація пічного опалення спричинила пожежу в будинку на Берегівщині
14:17
Всі новини
Головне