Сирна запіканка з гарбузом
Інгредієнти:
– 500 г гарбуза,
– 400 г сиру,
– 2 яйця,
– 2 ст. л. борошна,
– 3 ст. л. цукру,
– 1 ч. л. ванільного цукру,
– 1 ст. л. вершкового масла,
– 1 дрібка солі,
– 1 плитка шоколаду.
Спосіб приготування
Гарбуз добре помийте й обсушіть кухонним рушником. Викладіть на деко і запікайте в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин. Потім ложкою виберіть м’якоть гарбуза.
Додайте до неї сир, яйця, цукор та ванільний цукор, дрібку солі. Всипте до маси борошно. Якщо хочете надати запіканці більш ніжної структури, можете використати рисове борошно замість пшеничного.
Збийте блендером до однорідної кремової маси. Викладіть у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Поставте в духовку, розігріту до температури 180°С, на 35–40 хвилин до появи рум’яної скоринки.
При подачі можна прикрасити запіканку тертим шоколадом.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися