31142
11:34 16.032020

Сирна запіканка з гарбузом

Цікаве 3148

Інгредієнти:

– 500 г гарбуза,

– 400 г сиру,

– 2 яйця,

– 2 ст. л. борошна,

– 3 ст. л. цукру,

– 1 ч. л. ванільного цукру,

– 1 ст. л. вершкового масла,

– 1 дрібка солі,

– 1 плитка шоколаду.

Спосіб приготування

Гарбуз добре помийте й обсушіть кухонним рушником. Викладіть на деко і запікайте в духовці при температурі 180°С протягом 30 хвилин. Потім ложкою виберіть м’якоть гарбуза.

Додайте до неї сир, яйця, цукор та ванільний цукор, дрібку солі. Всипте до маси борошно. Якщо хочете надати запіканці більш ніжної структури, можете використати рисове борошно замість пшеничного.

Збийте блендером до однорідної кремової маси. Викладіть у форму для запікання, змащену вершковим маслом. Поставте в духовку, розігріту до температури 180°С, на 35–40 хвилин до появи рум’яної скоринки.

При подачі можна прикрасити запіканку тертим шоколадом.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті за тиждень виявили 646 випадків перевищення швидкості
16:33
Закупівлі на 2,2 мільярди гривень під контролем – результати роботи закарпатських аудиторів на 11 місяців цього року
16:16
Закарпатський скульптор відзначив 80-річчя
16:00
На Берегівщині водіїв попереджають про небезпеку
15:44
«FLOWERS THERAPY»: в Ужгороді провели захід для жінок з родин військових
15:05
«Я люблю українську» – фінал мовознавчої гри в Ужгороді
14:48
На Закарпатті розпочався Форум «День прав людини — громада як відправна точка захисту прав дитини в Україні»
14:31
Андрій Коцан – лідер ФК «Ужгород» за кількістю зіграних хвилин у першій частині сезону
14:15
Товарообіг у зоні діяльності Закарпатської митниці: імпорт переважає експорт товарів
14:00
Закарпатський баскетболіст увійшов до символічної збірної 4-го туру Першої ліги України
13:33
Всі новини
Головне