Капусняк з грибами
Інгредієнти:
– 1 цибулина,
– 200 г печериць,
– 500 г квашеної капусти,
– 3 картоплини,
– 2 ст. л. олії,
– 3 горошини духмяного перецю,
– 2 лаврові листки,
– 1 ч. л. спецій (суміш сухих пряних трав),
– 1 ч. л. солі,
– 1 зубчик часнику.
Спосіб приготування
Картоплю почистіть і поріжте невеликими кубиками. Викладіть у каструлю, залийте 2 л води, додайте 2 лаврові листки та 3 горошини запашного перцю. Поставте варитися на середньому вогні. Залежно від того, якої густоти суп вам подобається, можна трохи зменшити або збільшити кількість картоплі.
На розігріту сковорідку покладіть одну цибулину, нарізану дрібними кубиками, та зубчик часнику, нарізаний пластинками. Обсмажуйте протягом кількох хвилин, поки цибуля не стане прозорою.
Печериці помийте і поріжте невеликими шматочками. Покладіть у сковорідку з обсмаженою цибулею і тушкуйте протягом 3–4 хвилин на середньому вогні.
Квашену капусту додайте до овочевої піджарки й тушкуйте 4–5 хвилин. У кінці приготування всипте 1 ч. л. сухих пряних трав на свій смак.
Додайте овочеву піджарку в каструлю з картоплею, посоліть і варіть ще 5 хвилин. Зніміть з вогню і дайте трохи настоятися. Подавайте зі сметаною.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися