Курячі ніжки в пікантному соусі
Інгредієнти:
– 800 г курки (гомілки),
– 6 ст. л. соєвого соусу,
– 5 ст. л. кетчупу,
– 1/2 шт. перцю чилі,
– 3 зубчики часнику,
– 2 ст. л. соняшникової олії,
– 1 ст. л. насіння кунжуту,
– за смаком сіль та перець.
Спосіб приготування
Курячі ніжки посоліть, поперчіть за смаком, збризніть 2 ст. л. олії й запечіть у духовці до готовності (25 хвилин).
Поки смажаться ніжки, приготуйте соус. У невеликій мисці з’єднайте соєвий соус, кетчуп, подрібнені зубчики часнику та половину перцю чилі. Вилийте все на сковороду, поставте на середній вогонь і випарюйте протягом 3–5 хвилин, поки соус не загусне.
Готові курячі ніжки дістаньте з духовки й покладіть у сковороду із соусом. Тушкуйте 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб вони рівномірно вкрилися соусом. Подавайте, посипавши чорним або звичайним кунжутом.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися