
12:46 22.012020
Салат з печінки тріски
Цікаве
4408
Інгредієнти:
– печінка тріски (баночка) – 1 шт.,
– яйця – 3 шт.,
– цибуля ріпчаста (маленька) – 1 шт.,
– лимонний сік – 1–2 ч. л.,
– зелень свіжа – 0,5 пучка,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Яйця відварити, остудити, почистити й натерти на дрібній тертці.
Печінку тріски обережно перекласти з баночки в глибоку тарілку і розім’яти виделкою.
З’єднати яйця з печінкою, додати дуже дрібно нарізану цибулю, приправити лимонним соком, сіллю та перцем за смаком.
Додати дрібно нарізану зелень. Перемішати.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Молодь знає як!»: День спільнодії в Ужгороді
17:38
Літо – час засмаги. Як не обпектися на сонці закарпатцям
17:20
На Закарпатті стартує безкоштовна навчальна програма для ягідних фермерів
16:59
Фестиваль «Кіно cусідів» в Ужгороді
16:38
На кордоні зі Словаччиною затримали шведа, який хотів обійти пункт пропуску
16:08
Якість повітря в Ужгороді: показники стабільні, перевищень не виявлено
15:44
Чотири пожежі в екосистемах за день на Закарпатті
15:27
Стоматологія для військових на Закарпатті — безоплатна
15:02
У Ключарках відзначили День молоді
14:33
За 7 місяців 2025 року на Закарпатті сплатили понад 15 млн грн туристичного збору
14:10
Всі новини
Головне
Публікації
Літо – час засмаги. Як не обпектися на сонці закарпатцям
17:20
Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей організувала кінний табір для наймолодших
13:45
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин провела табір англійської мови
12:40
ФК «Ужгород» і СК «Вільхівці» здобули по одному заліковому балу
12:14
У Дебрецені відбулася зустріч угорських родин Карпатського басейну
12:11
Всі Публікації
Фото
Відео