
12:46 22.012020
Салат з печінки тріски
Цікаве
4446
Інгредієнти:
– печінка тріски (баночка) – 1 шт.,
– яйця – 3 шт.,
– цибуля ріпчаста (маленька) – 1 шт.,
– лимонний сік – 1–2 ч. л.,
– зелень свіжа – 0,5 пучка,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Яйця відварити, остудити, почистити й натерти на дрібній тертці.
Печінку тріски обережно перекласти з баночки в глибоку тарілку і розім’яти виделкою.
З’єднати яйця з печінкою, додати дуже дрібно нарізану цибулю, приправити лимонним соком, сіллю та перцем за смаком.
Додати дрібно нарізану зелень. Перемішати.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Смерть вдома: як діяти родичам — роз’яснення медиків, поліції та соціальних служб
10:01
У Хусті стартує капітальний ремонт вулиці Томаша Масарика
09:36
На Закарпатті від початку жовтня оштрафували понад тисячу водіїв за нетверезе керування
08:30
З 12 жовтня змінюються правила перетину кордону з ЄС
17:50
У світі книг: Олексій Таланов
17:27
На Хустщині затримали переправника, який намагався незаконно вивезти чотирьох закарпатців до Румунії
17:08
На Закарпатті затримали чотирьох «клієнтів» та переправника
16:55
У Зарічові відзначили 40-річчя «Лемківської садиби» та ансамблю «Лемківчанка»
16:32
Ужгородець створює скульптури із бетону
15:56
На Закарпатті представили можливості фінансової підтримки бізнесу в межах політики «Зроблено в Україні»
15:38
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородець створює скульптури із бетону
15:56
У Мукачеві вже кипить торгівля хризантемами
12:52
У Берегові вшанували пам’ять жертв радянського авіаудару 1944 року
10:27
Хустській ЗОШ № 2 виповнилося 80 років
08:30
Закарпатські боксери повернулися з турніру з найвищими нагородами
14:25
Всі Публікації
Фото
Відео