
12:46 22.012020
Салат з печінки тріски
Цікаве
4296
Інгредієнти:
– печінка тріски (баночка) – 1 шт.,
– яйця – 3 шт.,
– цибуля ріпчаста (маленька) – 1 шт.,
– лимонний сік – 1–2 ч. л.,
– зелень свіжа – 0,5 пучка,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Яйця відварити, остудити, почистити й натерти на дрібній тертці.
Печінку тріски обережно перекласти з баночки в глибоку тарілку і розім’яти виделкою.
З’єднати яйця з печінкою, додати дуже дрібно нарізану цибулю, приправити лимонним соком, сіллю та перцем за смаком.
Додати дрібно нарізану зелень. Перемішати.
Смачного!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Прикордонники розповіли про передвеликодню підготовку на Закарпатті
14:52
У Хустському ЦНАПі – попередній запис
13:57
«Сквери замість забудов!»: ужгородці виступили на захист зелених зон під час сесії міськради
13:30
Напередодні Великодня в Ужгороді виставили виставку писанок
13:12
Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагородили полеглого на війні ужгородця Миколу Гаєвого
12:38
ДПС Закарпаття: актуально для мобілізованих фізичних осіб – підприємців
12:01
Завтра в Ужгороді попрощаються із захисником Сергієм Готрою
11:47
На Закарпатській митниці виявили підроблені сковорідки
11:15
Музикант з Мукачева отримуватиме стипендію Президента України
10:44
Факт незаконної рубки лісу на понад 8 млн грн виявлено на Закарпатті
10:23
Всі новини
Головне
Публікації
«Сквери замість забудов!»: ужгородці виступили на захист зелених зон під час сесії міськради
13:30
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
12:02
У Хусті пройшов фестиваль-виставка писанкарства «Великоднє диво»
16:27
Uzhhorod Half Marathon 2025 об’єднав близько 700 бігунів
13:15
Єлизаветинський костел у Хусті – пам’ятка з 800-річною історією
11:20
Всі Публікації
Фото
Відео