Шоколадний чизкейк
Інгредієнти:
– домашній сир – 300 г,
– шоколад – 100 г,
– яйця – 4 шт.
Спосіб приготування
Шоколад розтоплюємо на водяній бані й охолоджуємо, постійно помішуючи.
За допомогою блендера перетираємо сир разом із жовтками до однорідного стану. Сирну масу змішуємо із шоколадом.
Білки збиваємо міксером до стійких піків і додаємо в сирно-шоколадну суміш. Перемішувати слід дуже обережно, за допомогою лопатки знизу-вверх.
Викладаємо суміш у форму, обгорнуту пергаментом. Ставимо форму в деко. Наливаємо воду так, щоб половина форми була в неї занурена.
Ставимо в розігріту до 180°С духовку на 50–55 хвилин.
Дістаємо чизкейк із духовки й через 10 хвилин виймаємо його із форми.
За бажанням десерт можна прикрасити горішками, шоколадом, топінгом або кокосовою стружкою. Усе залежить від вашої фантазії.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися