Риба по-царськи
Інгредієнти:
– риба – 1 кг,
– майонез – 150 г,
– твердий сир – 100 г,
– цибуля – 2 шт.,
– помідор – 1 шт.,
– болгарський перець – 1 шт.,
– приправа для риби, сіль, чорний мелений перець – за смаком.
Спосіб приготування
Наріжте рибу порційними шматками, очистіть і наріжте кільцями цибулю. До цибулі додайте спеції для риби, майонез, перець, сіль і акуратно перемішайте.
Викладіть приготований маринад на рибу і перемішайте. Поставте рибу в холодильник на 30–40 хвилин маринуватися.
Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рибу. Полийте її маринадом.
Зверху викладіть нарізані напів кружальцями помідори та нарізаний соломкою болгарський перець. Зробіть майонезну сіточку й посипте рибу тертим сиром. Поставте в розігріту до 200°С духовку на півгодини.
Таку рибу можна приготувати як альтернативу м’ясу по-французьки. Вона сподобається всім без винятку! Не забувайте ділитися рецептами з друзями!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися