30274
14:04 9.012020

Салат із сиру, яєць та буряків

Цікаве 3857

Інгредієнти:

– буряк середніх розмірів – 2–3 шт.,

– яйце куряче – 3 шт.,

– сир твердий – 200 г,

– огірки мариновані – 2 шт.,

– часник середніх розмірів – 3 зуб.,

– цибуля зелена – 50 г,

– сіль, перець чорний мелений – за смаком,

– майонез 73% жирності – 250 г.

Спосіб приготування

Розігріваємо духовку до 180°–200°С, викладаємо загорнутий у фольгу буряк на деко й печемо приблизно 1 годину. Коли готові коренеплоди охолонуть, знімаємо з них фольгу. Очищаємо буряк від шкірки та натираємо на великій тертці.

Яйця варимо й нарізаємо на невеликі кубики.

Для нашого салату можна використовувати будь-який твердий сир. Натираємо його на велику стружку.

Далі подрібнюємо часник. Мілко нарізаємо зелену цибулю та мариновані огірки. Змішуємо всі інгредієнти. Додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Заправляємо майонезом і дуже ретельно все перемішуємо.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Воловеччині чоловік катував товариша, а на Тячівщині хотів заколоти знайомого вилами
20:36
У Хустському районі внаслідок зіткнення легковика та автобуса одна людина загинула та ще одна травмувалась
20:23
На Мукачівщині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку
20:11
На Закарпатті дві великі прийомні родини отримали нове житло
19:59
Академічний естрадно-духовий оркестр запрошує закарпатців на концерт
19:21
У Берегові триває турнір з боксу
19:11
Переправляли до Румунії двох «клієнтів» за 8 тисяч доларів США – на Закарпатті затримали спільників
16:02
В Мукачеві притягнули до відповідальності чоловіка, який кермував напідпитку та пропонував хабар
15:58
Ужгородські баскетболісти зустрінуться з лучанами та рівнянами
15:51
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Всі новини