30274
14:04 9.012020

Салат із сиру, яєць та буряків

Цікаве 4208

Інгредієнти:

– буряк середніх розмірів – 2–3 шт.,

– яйце куряче – 3 шт.,

– сир твердий – 200 г,

– огірки мариновані – 2 шт.,

– часник середніх розмірів – 3 зуб.,

– цибуля зелена – 50 г,

– сіль, перець чорний мелений – за смаком,

– майонез 73% жирності – 250 г.

Спосіб приготування

Розігріваємо духовку до 180°–200°С, викладаємо загорнутий у фольгу буряк на деко й печемо приблизно 1 годину. Коли готові коренеплоди охолонуть, знімаємо з них фольгу. Очищаємо буряк від шкірки та натираємо на великій тертці.

Яйця варимо й нарізаємо на невеликі кубики.

Для нашого салату можна використовувати будь-який твердий сир. Натираємо його на велику стружку.

Далі подрібнюємо часник. Мілко нарізаємо зелену цибулю та мариновані огірки. Змішуємо всі інгредієнти. Додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Заправляємо майонезом і дуже ретельно все перемішуємо.

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт» і сталінських репресій
10:23
У меморіальному парку в місті Старий Самбір вшанували пам’ять жертв сталінського терору
10:05
На Закарпатті затвердили Єдиний проєктний портфель публічних інвестицій: 102 ініціативи отримали «зелене світло»
09:44
У Берегові відкрили оновлений меморіал
09:22
Троє підлітків постраждали у двох ДТП на Закарпатті: медики закликають батьків бути пильними
09:00
У селі Яноші вшанували пам’ять жертв «маленьких робіт»
08:45
На кордоні з Румунією затримали групу чоловіків разом із провідником, який за 1000 доларів мав переправити їх за кордон
08:30
Берегівський міський голова зустрівся із старостою Миколаївського старостинського округу Берестівської сільради
17:08
У с. Брід освятили пам’ятник та меморіальну дошку Герою Михайлу Лендєлу
16:48
На Закарпатті за цього місяця виявили 36 нетверезих водіїв
16:27
Всі новини