Салат із сиру, яєць та буряків
Інгредієнти:
– буряк середніх розмірів – 2–3 шт.,
– яйце куряче – 3 шт.,
– сир твердий – 200 г,
– огірки мариновані – 2 шт.,
– часник середніх розмірів – 3 зуб.,
– цибуля зелена – 50 г,
– сіль, перець чорний мелений – за смаком,
– майонез 73% жирності – 250 г.
Спосіб приготування
Розігріваємо духовку до 180°–200°С, викладаємо загорнутий у фольгу буряк на деко й печемо приблизно 1 годину. Коли готові коренеплоди охолонуть, знімаємо з них фольгу. Очищаємо буряк від шкірки та натираємо на великій тертці.
Яйця варимо й нарізаємо на невеликі кубики.
Для нашого салату можна використовувати будь-який твердий сир. Натираємо його на велику стружку.
Далі подрібнюємо часник. Мілко нарізаємо зелену цибулю та мариновані огірки. Змішуємо всі інгредієнти. Додаємо за смаком сіль і чорний мелений перець. Заправляємо майонезом і дуже ретельно все перемішуємо.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися