30270
14:04 9.012020

М'ясні зрази з грибами

Цікаве 2702

Інгредієнти:

– фарш м’ясний (яловичий) – 700 г,

– печериці – 500 г,

– молоко – 2 ст. л.,

– білий хліб – 150 г,

– олія для обсмажування,

– ріпчаста цибуля – 3 шт.,

– панірувальні сухарі для обсипання,

– сіль, чорний мелений перець – за смаком,

– зелень – для оформлення.

Спосіб приготування

Цибулину середніх розмірів дрібно шаткуємо і додаємо до м’ясного фаршу. Перемішуємо і додаємо м’якоть білого хліба, розмочену в молоці. Солимо, перчимо та як слід перемішуємо фарш.

Гриби миємо, дрібно нарізаємо й обсмажуємо на сковорідці до напівготовності. Перекладаємо в глибоку тарілку і на тій же сковороді обсмажуємо дрібно нарізану цибулю. З’єднуємо її з грибами, додаємо за смаком сіль, перець, добре перемішуємо – начинка готова!

Ділимо фарш на порційні шматочки, формуємо невеликі коржі, у центр кожного викладаємо грибну начинку і звертаємо його мішечком. Отриману котлетку щедро обвалюємо в панірувальних сухарях та обсмажуємо до золотистого кольору на розігрітій сковорідці. Стежимо, щоб зрази не підгоріли, перевертаємо.

Готові зрази посипаємо зеленню або викладаємо на листя салату. Подавати зрази потрібно гарячими, вони підходять до будь-якого гарніру.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Закарпатська реформатська церква організувала семінар для вихователів дитячих садочків
16:31
Мініатюри та інфобокс з аудіогідами: в ужгородській фортеці відкрили експозицію «Замки Закарпаття»
15:14
У Вишкові відбувся табір народної музики, танцю і ремесел
14:56
«Не ризикуй життям — повідомляй в СБУ»: стендап-комік Василь Байдак звернувся до української молоді в рамках кампанії «Спали» ФСБшника»
13:32
У Мукачеві виявили водія, який керував з підробленим посвідченням водія, будучи у стані наркотичного спʼяніння і позбавленим права керування
13:20
День профорієнтації в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці II: другий успішний крок до майбутнього
12:33
Під час останнього обміну двох закарпатців визволили з полону
09:52
В Ужгороді відзначили 80-річчя Закарпатського краєзнавчого музею
09:38
Про зміни цін на продукти харчування на споживчому ринку Закарпатської області
09:01
До бюджету Великоберезнянщині звернуто понад 820 тис грн застави
18:05
Всі новини
Головне