29380
13:22 23.102019

Маковник

Цікаве 2162

Інгредієнти:

– 125 г маргарину,

– 2 яйця,

– 100 г цукрової пудри,

– 150 г борошна,

– 1 ч. ложка розпушувача.

Макова маса:

– 3 склянки маку,

– 4–5 яєць,

– 300 г цукрової пудри,

– 220 г масла,

– 1,5 ст. ложки манки або крохмалю,

– сік лимона.

Спосіб приготування

Маргарин розтерти з пудрою, додати жовтки, вимішати та всипати борошно з розпушувачем. Замісити тісто, насамкінець додати збиті білки. Викласти на деко, посипати сухарями. Зверху викласти макову начинку (мак запарити та перемолоти, додати всі інгредієнти).

Випікати за температури 180–200 градусів. Охолоджений маківник полити шоколадом (по 6 ст. ложок сметани, цукру і какао підігріти, щоб розчинився цукор, додати 100 г масла, перемішати і зняти з вогню).

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві триває мобільна виставка «Війна в металі... Війна, як вона є»
15:17
Як готується Ужгородщина до зими: ці та інші питання були вирішені на міжвідомчій нараді
14:44
На Закарпатті відбулася зустріч Представника Уповноваженого ВРУ з прав людини із Єпископом Закарпатської Реформатської Церкви
14:24
Учні та вчителі із Балаклійської громади перебувають на відпочинку на Рахівщині
14:04
У Нижньоворітській ОТГ медики «швидкої» зуміли врятувати життя пацієнтки
13:43
«Закарпаттяобленерго» попереджає про можливість виникнення пожеж при недотриманні правил улаштування електроустановок
13:23
В Ужгороді завтра попрощаються із захисником Павлом Білецьким
13:03
В Ужгороді завдяки записці очевидця патрульні вийшли на водія-втікача
12:47
На митному посту «Дякове» вилучили сигарети та мікроавтобус вартістю понад 900 тис. грн
12:22
На Закарпатті розпочався сезон збору осінніх дарів лісу: грибники радіють леґінчукам і продають їх дорожче
12:00
Всі новини
Головне