29380
13:22 23.102019

Маковник

Цікаве 2207

Інгредієнти:

– 125 г маргарину,

– 2 яйця,

– 100 г цукрової пудри,

– 150 г борошна,

– 1 ч. ложка розпушувача.

Макова маса:

– 3 склянки маку,

– 4–5 яєць,

– 300 г цукрової пудри,

– 220 г масла,

– 1,5 ст. ложки манки або крохмалю,

– сік лимона.

Спосіб приготування

Маргарин розтерти з пудрою, додати жовтки, вимішати та всипати борошно з розпушувачем. Замісити тісто, насамкінець додати збиті білки. Викласти на деко, посипати сухарями. Зверху викласти макову начинку (мак запарити та перемолоти, додати всі інгредієнти).

Випікати за температури 180–200 градусів. Охолоджений маківник полити шоколадом (по 6 ст. ложок сметани, цукру і какао підігріти, щоб розчинився цукор, додати 100 г масла, перемішати і зняти з вогню).

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Рудольф Дзуринець про прем'єру «Загадкові варіації»
19:30
У Мукачеві викрили неправдиве повідомлення про грабіж: батьків неповнолітніх притягнуто до відповідальності
19:16
В Ужгороді з робочим візитом перебуває делегація з ІІІ району Будапешта – Обуди-Бекашмедьєра
16:36
Житель Тячівщини проведе за ґратами 12 років за вбивство брата
16:22
Завтра у Мукачеві прощатимуться із загиблим Героєм
15:21
На Закарпатті анонсували Тиждень безпеки дорожнього руху
15:07
Закарпатський краєзнавчий музей ім.Т. Легоцького та Закарпатський народний хор презентували спільний проєкт «Збережені мелодії: від тиші до звучання»
14:50
Понад 20 млрд грн митних платежів скерувала у Держбюджет Закарпатська митниця за 10 місяців 2025 року
14:34
На Закарпатті розпочинається Мандрівний міжнародний фестиваль Docudays UA-2025
14:22
На Закарпатті цьогоріч сталося 2170 пожеж
13:47
Всі новини