15:04 12.062019
Солоний штрудель
Цікаве
2563
Інгредієнти:
– шпинат – 400 г,
– яйце – 1 шт.,
– кунжут – 50 г,
– вершки – 3 ст. л.,
– томатна паста – 4 ст. л.,
– вершковий сир – 150 г,
– листкове тісто – 400 г,
– куряче філе – 400 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Тушити шпинат на оливковій олії. Додати прянощі та вершки. Розкачати готове листкове тісто. Намастити тісто томатною пастою. Далі викласти шпинат, вершковий сир та дрібно нарізане відварене філе курки.
Завернути тісто в рулетик. Запікати у печі при температурі 180 градусів протягом 30 хв. За 5 хв. до готовності змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Подаємо охолодженим.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Гороскоп (27 жовтня – 2 листопада)
10:00
Театральна лялька «заселиться» в Ужгородський замок
09:45
П’ять районів Закарпаття, 17 культурних традицій на культурно-мистецькому заході «Жива спадщина»
08:55
Шкільні Омбудсмани завітали до Центру захисту прав людини на Закарпатті
18:57
Фестиваль «Золото літ» відбувся в Ужгороді
16:44
В Ужгороді вшанували пам’ять героїв Угорської революції 1956 року
16:21
Триває ремонту дороги між Ужгородським та Мукачівським районами
16:06
У Мукачеві проводить перевірку за фактом жорстокого поводження з твариною
15:42
У Мукачеві відкрили виставку та провели презентацію книжки
14:09
В ужгородському скансені відкрили виставку Олени Кондратюк
13:23
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатці стали призерами чемпіонату світу з бойових мистецтв комбат самозахисту ІСО
11:44
Хустська школа мистецтв відзначила 80-річний ювілей
09:53
У Берегові вшанували пам’ять героїв Угорської революції 1956 року
08:45
Яфини у вухах, малина під серцем. Мукачівка створює вишукані «ягідні» прикраси
15:26
У Виноградові чоловік побив знайому, бо знімала конфлікт із батьком на телефон
17:20
Всі Публікації
Фото
Відео