15:04 12.062019
Солоний штрудель
Цікаве
2628
Інгредієнти:
– шпинат – 400 г,
– яйце – 1 шт.,
– кунжут – 50 г,
– вершки – 3 ст. л.,
– томатна паста – 4 ст. л.,
– вершковий сир – 150 г,
– листкове тісто – 400 г,
– куряче філе – 400 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Тушити шпинат на оливковій олії. Додати прянощі та вершки. Розкачати готове листкове тісто. Намастити тісто томатною пастою. Далі викласти шпинат, вершковий сир та дрібно нарізане відварене філе курки.
Завернути тісто в рулетик. Запікати у печі при температурі 180 градусів протягом 30 хв. За 5 хв. до готовності змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Подаємо охолодженим.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Традиційне і сучасне закарпатської хустки»
09:00
Сесія Ужгородської міськради: підтримка ЗСУ, соціальні програми та нові партнерства
08:45
Перша персональна виставка Владислави Герич
08:30
«Голос молоді»: в Ужгороді провели Закарпатський обласний молодіжний форум
17:30
Лікарська місія «Карітасу» завершила цьогорічний скринінг у Ратівцях
17:11
Закарпатська угорська туристична рада: виклики, досвід і плани в часи війни
16:55
На крилах традицій: презентація історії танцю в Ліцеї ім. Габора Бетлена
16:39
Оперативники Мукачівського прикордонного загону викрили організатора переправлення осіб через українсько-польський кордон
16:21
На Тячівщині горіла надвірна споруда
16:07
На Закарпатті прокурори зупинили спробу створити фіктивний борг держави на 32 млн грн
15:51
Всі новини
Головне
Публікації
Сесія Ужгородської міськради: підтримка ЗСУ, соціальні програми та нові партнерства
08:45
Піст = дієта? Що кажуть краяни і чи обмежують себе у їжі
12:37
Двірник із Міжгір’я проколов вилами сусідського собаку
10:42
Онлайн-продажі обкладуть податками. Що кажуть краяни
11:27
Навчальний центр Mathias Corvinus Collegium провів у Берегові традиційний благодійний ярмарок
09:22
Всі Публікації
Фото
Відео