15:04 12.062019
Солоний штрудель
Цікаве
2248
Інгредієнти:
– шпинат – 400 г,
– яйце – 1 шт.,
– кунжут – 50 г,
– вершки – 3 ст. л.,
– томатна паста – 4 ст. л.,
– вершковий сир – 150 г,
– листкове тісто – 400 г,
– куряче філе – 400 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Тушити шпинат на оливковій олії. Додати прянощі та вершки. Розкачати готове листкове тісто. Намастити тісто томатною пастою. Далі викласти шпинат, вершковий сир та дрібно нарізане відварене філе курки.
Завернути тісто в рулетик. Запікати у печі при температурі 180 градусів протягом 30 хв. За 5 хв. до готовності змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Подаємо охолодженим.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
До Всесвітнього дня туалету в краєзнавчому музеї відкрили нову локацію
17:45
Роботодавці мають звернутися до Держпраці щодо медогляду працівників до 1 грудня
17:23
На Берегівщині затримали трьох «ухилянтів», що намагалися потрапити до Угорщини
17:16
Поліція Закарпаття розшукала зловмисника, який скоїв смертельну ДТП та втік за межі області
16:21
На Ужгородщині попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Ковачем
15:56
Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу в металевому вагончику
15:37
Українці в Будапешті також провели заходи до 1000 дня війни в Україні
15:15
На Закарпатті погіршення погодних умов
15:12
На Мукачівщині рятувальники вберегли дерев’яний будинок від знищення вогнем
14:57
З Києва ходитимуть поїзди до Будапешта і Братислави
14:50
Всі новини
Головне
Публікації
У Свалявському меморіальному парку відзначили 80-ту річницю найбільшої трагедії закарпатських угорців
14:42
Мухомори у вухах і котики на шиї. Мукачівка створює унікальні авторські прикраси
12:55
Проєкт «Музична магія» вже вшосте організували у Берегові
12:24
У Берегові вшанували жертв сталінських репресій
10:19
Заява угорських організацій Закарпаття щодо запланованих змін до Закону «Про освіту»
16:12
Всі Публікації
Фото
Відео