
15:04 12.062019
Солоний штрудель
Цікаве
2489
Інгредієнти:
– шпинат – 400 г,
– яйце – 1 шт.,
– кунжут – 50 г,
– вершки – 3 ст. л.,
– томатна паста – 4 ст. л.,
– вершковий сир – 150 г,
– листкове тісто – 400 г,
– куряче філе – 400 г,
– спеції за смаком.
Спосіб приготування
Тушити шпинат на оливковій олії. Додати прянощі та вершки. Розкачати готове листкове тісто. Намастити тісто томатною пастою. Далі викласти шпинат, вершковий сир та дрібно нарізане відварене філе курки.
Завернути тісто в рулетик. Запікати у печі при температурі 180 градусів протягом 30 хв. За 5 хв. до готовності змащуємо яйцем і посипаємо кунжутом. Подаємо охолодженим.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
У Ратівський будинок соціального захисту дітей ім. Cвятого Михаїла переселилася нова прийомна сім’я
17:47
На маршруті №9 та №11Б в Ужгороді оновлені графіки руху
17:13
Музичний фаховий коледж ім.Д.Задора придбав сходовий підйомник за сприяння Генконсульства Угорщини
16:56
На Закарпатті викрили схему привласнення державних коштів через грантову програму
16:42
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
На Закарпатті відбулося засідання представників міжнародної програми транскордонного співробітництва
15:44
У горах Хустщини травмувалася киянка
15:16
У Солотвино сталася пожежа в будівлях баз відпочинку
14:52
Заблокували ще одну схему ухилення від мобілізації на Закарпатті: затримано головного «кадровика» лікарні
14:43
Всі новини
Головне
Публікації
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
У Берегові День національної єдності вшанували виставкою та мистецьким фестивалем «Палетта талантів»
12:31
У Берегові відбувся VII заключний концерт навчання «Магія музики»
08:45
росія вбила цілу родину внаслідок обстрілу
17:37
Всі Публікації
Фото
Відео