
15:02 12.062019
Крем-суп із кабачків
Цікаве
2144
Інгредієнти:
– 500 г кабачків,
– 1 цибуля,
– 2 склянки води,
– 1 чайна ложка борошна,
– 25 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– півсклянки кислого молока,
– багато зелені.
Спосіб приготування:
Кабачки ріжемо кружечками, заливаємо водою та варимо на слабкому вогні до м’якості. Протираємо кабачки через сито. На вершковому маслі злегка пересмажуємо борошно. Додаємо до кабачків. Розводимо суміш кип’яченою водою та варимо 4-5 хвилин. Яйце збиваємо з кислим молоком, додаємо в суп. Подаємо суп із дрібно нарізаною зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Ужгородщині шукали 8-річного хлопчика, який заблукав у лісі
15:54
Прикордонники готові до збільшення пасажиро-транспортного потоку на Великодні свята
15:30
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
В Ужгороді у зв'язку із освяченням пасок перекриють кілька вулиць
14:47
У Королеві на Берегівщині під час пиятики жінка зарізала власника будинку
14:22
На вихідні у центрі Ужгорода буде перекрито рух транспорту
14:01
Традиційні великодні ремесла на Берегівщині
13:49
На Великодні свята змінено графік руху міських автобусів в Ужгороді
13:33
Закарпатська податкова надає інформаційну підтримку для мобілізованих та демобілізованих ФОПів
13:17
На своєму полі «Минай» прийматиме сумську «Вікторію»
12:35
Всі новини
Головне
Публікації
Мукачівець вишиває великодні серветки
15:09
Про живі великодні традиції в етнографічному музеї села Великі Береги
16:35
«Сквери замість забудов!»: ужгородці виступили на захист зелених зон під час сесії міськради
13:30
Ярмарок «Вуличок» у Хусті зібрав виробників із двох областей
12:02
У Хусті пройшов фестиваль-виставка писанкарства «Великоднє диво»
16:27
Всі Публікації
Фото
Відео