15:02 12.062019
Крем-суп із кабачків
Цікаве
2316
Інгредієнти:
– 500 г кабачків,
– 1 цибуля,
– 2 склянки води,
– 1 чайна ложка борошна,
– 25 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– півсклянки кислого молока,
– багато зелені.
Спосіб приготування:
Кабачки ріжемо кружечками, заливаємо водою та варимо на слабкому вогні до м’якості. Протираємо кабачки через сито. На вершковому маслі злегка пересмажуємо борошно. Додаємо до кабачків. Розводимо суміш кип’яченою водою та варимо 4-5 хвилин. Яйце збиваємо з кислим молоком, додаємо в суп. Подаємо суп із дрібно нарізаною зеленню.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Шкільні Омбудсмани завітали до Центру захисту прав людини на Закарпатті
18:57
Фестиваль «Золото літ» відбувся в Ужгороді
16:44
В Ужгороді вшанували пам’ять героїв Угорської революції 1956 року
16:21
Триває ремонту дороги між Ужгородським та Мукачівським районами
16:06
У Мукачеві проводить перевірку за фактом жорстокого поводження з твариною
15:42
У Мукачеві відкрили виставку та провели презентацію книжки
14:09
В ужгородському скансені відкрили виставку Олени Кондратюк
13:23
У Закарпатській області за тиждень виявили 4 канали втечі військовозобов'язаних
12:44
Відбулося засідання 53-ї сесії Берегівської міськради
12:26
4 листопада відбудеться чергове засідання сесії Іршавської міської ради
10:20
Всі новини
Головне
Публікації
Закарпатці стали призерами чемпіонату світу з бойових мистецтв комбат самозахисту ІСО
11:44
Хустська школа мистецтв відзначила 80-річний ювілей
09:53
У Берегові вшанували пам’ять героїв Угорської революції 1956 року
08:45
Яфини у вухах, малина під серцем. Мукачівка створює вишукані «ягідні» прикраси
15:26
У Виноградові чоловік побив знайому, бо знімала конфлікт із батьком на телефон
17:20
Всі Публікації
Фото
Відео