27709
15:02 12.062019

Крем-суп із кабачків

Цікаве 2279

Інгредієнти:

– 500 г кабачків,

– 1 цибуля,

– 2 склянки води,

– 1 чайна ложка борошна,

– 25 г вершкового масла,

– 1 яйце,

– півсклянки кислого молока,

– багато зелені.

Спосіб приготування:

Кабачки ріжемо кружечками, заливаємо водою та варимо на слабкому вогні до м’якості. Протираємо кабачки через сито. На вершковому маслі злегка пересмажуємо борошно. Додаємо до кабачків. Розводимо суміш кип’яченою водою та варимо 4-5 хвилин. Яйце збиваємо з кислим молоком, додаємо в суп. Подаємо суп із дрібно нарізаною зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Асоціація Ракоці з Угорщини подарувала шкільні портфелі дітям загиблих солдатів та бійців, які перебувають на фронті
20:42
У вантажному потязі закарпатські митники відкопали майже 4 тисячі пачок сигарет
19:46
У Карпатах в район озера Ворожеска травмувався турист зі Львова
19:41
Асоціація Ракоці з Угорщини подарувала шкільні портфелі дітям загиблих солдатів та бійців, які перебувають на фронті
19:17
Обстріл України: росія встановила антирекорд за кількістю запущених дронів
18:55
Закарпатець втратив імпортний товар на пів мільйона гривень, бо вирішивши зекономити на сплаті митних платежів
16:31
На Закарпатті стартував місяць Закарпатського народного хору
13:50
На кордоні з Угорщиною прикордонники виявили предмети з ознаками холодної зброї
12:44
У Мукачеві відбулося урочисте центральне відкриття навчального року в угорськомовних школах Закарпаття. Фото
12:31
На Закарпатті з робочим візитом перебуває Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко
17:36
Всі новини
Головне