
15:02 12.062019
Крем-суп із кабачків
Цікаве
2253
Інгредієнти:
– 500 г кабачків,
– 1 цибуля,
– 2 склянки води,
– 1 чайна ложка борошна,
– 25 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– півсклянки кислого молока,
– багато зелені.
Спосіб приготування:
Кабачки ріжемо кружечками, заливаємо водою та варимо на слабкому вогні до м’якості. Протираємо кабачки через сито. На вершковому маслі злегка пересмажуємо борошно. Додаємо до кабачків. Розводимо суміш кип’яченою водою та варимо 4-5 хвилин. Яйце збиваємо з кислим молоком, додаємо в суп. Подаємо суп із дрібно нарізаною зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді «золотий» хрін
16:20
На Закарпатті для дітей, які страждають від цукрового діабету, з обласного бюджету закупили інсулінові помпи
15:48
«Бограч-index» – липень 2025: за місяць продукти змінилися на +1,8 %
15:31
В Ужгороді – чемпіонат області з пляжного волейболу серед юнаків 2007 року народження та молодших
15:12
Закарпатські патрульні за тиждень виявили 20 нетверезих водіїв
14:54
«Очі війни» – виставка світлин польських фотографів в Ужгороді
14:39
ФК «Минай» не братиме участі в сезоні 2025/26
14:21
В Ужгороді притягнули до відповідальності нетверезого водія, який скоїв ДТП
14:06
У травматолого-ортопедичному відділенні Закарпатської обласної дитячої лікарні – наплив пацієнтів із мотоциклетними травмами
13:47
Свалявець увійшов до топ-5 на Кубку України з пляжного волейболу
13:24
Всі новини
Головне
Публікації
В Ужгороді «золотий» хрін
16:20
Свалявець увійшов до топ-5 на Кубку України з пляжного волейболу
13:24
У лісах Закарпаття з'явилися білі гриби
10:35
З нагоди Міжнародного дня шахів у Мукачеві провели захопливий турнір
14:16
У Невицькому в господині кози не менш віддані й розумні, ніж собаки
14:00
Всі Публікації
Фото
Відео