
15:02 12.062019
Крем-суп із кабачків
Цікаве
2211
Інгредієнти:
– 500 г кабачків,
– 1 цибуля,
– 2 склянки води,
– 1 чайна ложка борошна,
– 25 г вершкового масла,
– 1 яйце,
– півсклянки кислого молока,
– багато зелені.
Спосіб приготування:
Кабачки ріжемо кружечками, заливаємо водою та варимо на слабкому вогні до м’якості. Протираємо кабачки через сито. На вершковому маслі злегка пересмажуємо борошно. Додаємо до кабачків. Розводимо суміш кип’яченою водою та варимо 4-5 хвилин. Яйце збиваємо з кислим молоком, додаємо в суп. Подаємо суп із дрібно нарізаною зеленню.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
На Закарпатті затримали двох чоловіків з Харківщини, які 14 днів шукали кордон
14:29
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
«Кора життя» – виставка робіт Володимира Павлишина в Мукачеві
12:52
На Закарпатті оголошено штормове попередження
12:39
За 5 місяців 2025 року на Закарпатті сплатили понад 10,5 млн грн туристичного збору
11:33
На Закарпатті попрощалися з полеглим Героєм Святославом Рубішем
10:41
На Закарпатті триває Міжнародний скульптурний симпозіум
09:52
На дорожній станції «Нижні Ворота» зупинили пʼяного водія-порушника
09:02
На вантажному терміналі «Ужгород» працюватиме мобільний сканер
08:30
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Всі новини
Головне
Публікації
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
У Берегові День національної єдності вшанували виставкою та мистецьким фестивалем «Палетта талантів»
12:31
У Берегові відбувся VII заключний концерт навчання «Магія музики»
08:45
Всі Публікації
Фото
Відео