27709
15:02 12.062019

Крем-суп із кабачків

Цікаве 1968

Інгредієнти:

– 500 г кабачків,

– 1 цибуля,

– 2 склянки води,

– 1 чайна ложка борошна,

– 25 г вершкового масла,

– 1 яйце,

– півсклянки кислого молока,

– багато зелені.

Спосіб приготування:

Кабачки ріжемо кружечками, заливаємо водою та варимо на слабкому вогні до м’якості. Протираємо кабачки через сито. На вершковому маслі злегка пересмажуємо борошно. Додаємо до кабачків. Розводимо суміш кип’яченою водою та варимо 4-5 хвилин. Яйце збиваємо з кислим молоком, додаємо в суп. Подаємо суп із дрібно нарізаною зеленню.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах