27715
15:04 12.062019

Салат із баклажанів, помідорів та перцю

Цікаве 1890

Інгредієнти:

– баклажан – 1 шт.,

– перець болгарський – 1 шт.,

– цибуля біла – 1 шт.,

– помідори – 2 шт.,

– петрушка – кілька гілочок,

– оцет білий винний – 1 ст. л.,

– сіль, перець чорний за смаком,

– олія – 3-4 ст. л.

Спосіб приготування

Овочі потрібно помити, обсушити, цибулю очистити.

Баклажан наріжте кружечками, трохи посоліть, щоб позбутися гіркоти. Обсмажте баклажани в невеликій кількості рослинної олії з обох боків до готовності. Готові баклажани потрібно викласти на паперові рушники.

Половину цибулини і половину перцю наріжте. Обсмажте на олії до м’якості. Другу половину перцю і цибулі наріжте і залиште сирими.

Складіть у глибокий посуд обсмажені баклажани, цибулю, перець. Додайте сирі перець і цибулю. Наріжте помідори скибочками. Нарубайте крупно зелень. Додайте помідори і зелень у салат.

Посоліть і поперчіть, заправте білим винним оцтом. Перемішайте салат і дайте йому кілька хвилин промаринуватися соком помідорів і оцтом.

Смачного!

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах