Салат із баклажанів, помідорів та перцю
Інгредієнти:
– баклажан – 1 шт.,
– перець болгарський – 1 шт.,
– цибуля біла – 1 шт.,
– помідори – 2 шт.,
– петрушка – кілька гілочок,
– оцет білий винний – 1 ст. л.,
– сіль, перець чорний за смаком,
– олія – 3-4 ст. л.
Спосіб приготування
Овочі потрібно помити, обсушити, цибулю очистити.
Баклажан наріжте кружечками, трохи посоліть, щоб позбутися гіркоти. Обсмажте баклажани в невеликій кількості рослинної олії з обох боків до готовності. Готові баклажани потрібно викласти на паперові рушники.
Половину цибулини і половину перцю наріжте. Обсмажте на олії до м’якості. Другу половину перцю і цибулі наріжте і залиште сирими.
Складіть у глибокий посуд обсмажені баклажани, цибулю, перець. Додайте сирі перець і цибулю. Наріжте помідори скибочками. Нарубайте крупно зелень. Додайте помідори і зелень у салат.
Посоліть і поперчіть, заправте білим винним оцтом. Перемішайте салат і дайте йому кілька хвилин промаринуватися соком помідорів і оцтом.
Смачного!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися