26258
12:28 20.022019

Солодка ковбаска із сухофруктів

Цікаве 3750

Інгредієнти:

– 250 г фініків,

– 100 г кунжуту,

– 150 г кеш’ю,

– 250 г кураги,

– 50 г насіння соняшнику,

– 1 ст. л. апельсинової цедри,

– щіпка кориці,

– щіпка кардамону.

Спосіб приготування

Очистіть фініки від кісточок і замочіть разом з курагою в окропі на 15–20 хвилин. Подрібніть у м’ясорубці (якщо хочете отримати більш однорідну структуру) або в блендері (якщо хочете відчувати шматочки).

Горіхи та половину кунжуту злегка просмажте на сковороді чи в духовці й додайте до сухофруктів. Всипте насіння, апельсинову цедру, корицю та кардамон. Ретельно перемішайте.

Сформуйте з отриманої маси ковбаски, обваляйте їх у кунжуті. Поставте в холодильник і дістаньте через кілька годин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Довічне позбавлення волі отримав депутат, який підірвав гранати під час засідання сільради на Закарпатті
14:11
Злочинну групу, до складу якої входило двоє жінок, викрили на Закарпатті
13:51
У ФК «Минай» новий рекордсмен за кількістю проведених ігор за команду
13:27
На Закарпатті СБУ викрила доцента вишу, яка за хабарі допомагала «студентам» ухилятися від мобілізації
13:18
У Чопі затримали батька та сина, які викрали автомобіль у місцевого жителя
12:29
У Тячеві затримали водія, який скоїв смертельну ДТП та втік з місця події
12:02
На Закарпатті два підприємця вкрали газу на 33,5 млн грн
11:44
Ужгородська футзальна ліга: розклад протистоянь 3-го туру
11:27
До відома громадян, які планують закордонні поїздки до Румунії через пункт пропуску «Солотвино»
11:10
Мукачево планує припинити видачу дозволів на земляні роботи до весни
10:48
Всі новини