Солодка ковбаска із сухофруктів
Інгредієнти:
– 250 г фініків,
– 100 г кунжуту,
– 150 г кеш’ю,
– 250 г кураги,
– 50 г насіння соняшнику,
– 1 ст. л. апельсинової цедри,
– щіпка кориці,
– щіпка кардамону.
Спосіб приготування
Очистіть фініки від кісточок і замочіть разом з курагою в окропі на 15–20 хвилин. Подрібніть у м’ясорубці (якщо хочете отримати більш однорідну структуру) або в блендері (якщо хочете відчувати шматочки).
Горіхи та половину кунжуту злегка просмажте на сковороді чи в духовці й додайте до сухофруктів. Всипте насіння, апельсинову цедру, корицю та кардамон. Ретельно перемішайте.
Сформуйте з отриманої маси ковбаски, обваляйте їх у кунжуті. Поставте в холодильник і дістаньте через кілька годин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися