Заморожені овочі в духовці
Інгредієнти:
– броколі – 450 г,
– цвітна капуста – 450 г,
– квасоля – 100 г,
– яйця – 2 шт.,
– сир – 50 г,
– часник – 2 зубчики,
– майонез – 3 ст. л.,
– сметана – 2 ст. л.,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Розморожуємо овочі. Кип’ятимо воду, солимо й відварюємо овочі до напівготовності: для стручкової квасолі досить 2–3 хвилин, для капусти – по 2 хвилини після закипання. Проварені овочі виймаємо шумівкою й відразу ж складаємо у форму для запікання.
Збиваємо яйця зі сметаною, майонезом, сіллю та перцем. Розігріваємо духовку до 180°С. Рівномірно заливаємо овочі яєчною сумішшю і ставимо форму в духовку на 15 хвилин. Натираємо сир на дрібній тертці. Через 15 хвилин посипаємо овочі сиром і кладемо назад у духовку ще на 10 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися