26255
12:18 20.022019

Заморожені овочі в духовці

Цікаве 3057

Інгредієнти:

– броколі – 450 г,

– цвітна капуста – 450 г,

– квасоля – 100 г,

– яйця – 2 шт.,

– сир – 50 г,

– часник – 2 зубчики,

– майонез – 3 ст. л.,

– сметана – 2 ст. л.,

– сіль, перець.

Спосіб приготування

Розморожуємо овочі. Кип’ятимо воду, солимо й відварюємо овочі до напівготовності: для стручкової квасолі досить 2–3 хвилин, для капусти – по 2 хвилини після закипання. Проварені овочі виймаємо шумівкою й відразу ж складаємо у форму для запікання.

Збиваємо яйця зі сметаною, майонезом, сіллю та перцем. Розігріваємо духовку до 180°С. Рівномірно заливаємо овочі яєчною сумішшю і ставимо форму в духовку на 15 хвилин. Натираємо сир на дрібній тертці. Через 15 хвилин посипаємо овочі сиром і кладемо назад у духовку ще на 10 хвилин.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівський музикант і композитор Мирослав Екман представив другу концертну програму «Спектри української фортепіанної музики»
09:22
Закарпатцям рекомендують скористатися відсутністю черг та заздалегідь подбати про документи
09:00
У Ясінянській громаді проведено захід до Дня Гідності та Свободи
08:45
У Мукачеві 55 сімей опікунів та піклувальників виховують 63 дитини
08:30
До Всесвітнього дня туалету в краєзнавчому музеї відкрили нову локацію
17:45
Роботодавці мають звернутися до Держпраці щодо медогляду працівників до 1 грудня
17:23
На Берегівщині затримали трьох «ухилянтів», що намагалися потрапити до Угорщини
17:16
Поліція Закарпаття розшукала зловмисника, який скоїв смертельну ДТП та втік за межі області
16:21
На Ужгородщині попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Ковачем
15:56
Ужгородські рятувальники ліквідували пожежу в металевому вагончику
15:37
Всі новини