
12:29 20.022019
Грибний соус
Цікаве
2596
Інгредієнти:
– масло вершкове – 50 г,
– печериці – 200 г,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– борошно – 1 ст. л.,
– вода – 400 мл,
– сіль, перець,
– сметана – 2 ст. л.,
– зелень кропу чи петрушки – 30 г.
Спосіб приготування
Очищені гриби та цибулю нарізаємо й обсмажуємо, потім додаємо борошно і прогріваємо кілька хвилин. Далі розводимо водою, солимо, посипаємо перцем, тертою цибулею та нарізаною зеленню. У кінці додаємо сметану й добре перемішуємо. Соус подаємо на стіл у соуснику.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді працювала єврокомісія у межах підкомітету Україна-ЄС
12:37
На Мукачівщині чоловік товк співмешканку по голові пляшкою, а на Рахівщині – батогом
12:08
В Ужгороді патрульні супроводили вагітну жінку до лікарні через затори
11:43
На Закарпатті бізнеси отримали понад 120 млн грн грантів за програмою «єРобота: Власна справа»
11:20
На війні загинув військовий із Королева — 23-річний Ярослав Гелетей
11:01
На Говерлі заблукали двоє туристів: серед них — громадянин США
10:41
У Жнятині відбулося подячне богослужіння в оновленій церкві
10:30
Ігна Григорик створює авторські блокноти
10:05
ВИЙШОВ № 628 НАШОЇ ГАЗЕТИ
10:00
День літніх людей відзначили у селі Попово
09:42
Всі новини
Головне
Публікації
На Мукачівщині чоловік товк співмешканку по голові пляшкою, а на Рахівщині – батогом
12:08
Ігна Григорик створює авторські блокноти
10:05
Хустянин імітує звуки тварин та підгодовує вужів
13:24
Лабубу, Трамп, Богородиця. Ужгородка створює авторські свічки
17:27
У Берегові вшанували пам’ять арадських мучеників
10:24
Всі Публікації
Фото
Відео