12:29 20.022019
Грибний соус
Цікаве
2654
Інгредієнти:
– масло вершкове – 50 г,
– печериці – 200 г,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– борошно – 1 ст. л.,
– вода – 400 мл,
– сіль, перець,
– сметана – 2 ст. л.,
– зелень кропу чи петрушки – 30 г.
Спосіб приготування
Очищені гриби та цибулю нарізаємо й обсмажуємо, потім додаємо борошно і прогріваємо кілька хвилин. Далі розводимо водою, солимо, посипаємо перцем, тертою цибулею та нарізаною зеленню. У кінці додаємо сметану й добре перемішуємо. Соус подаємо на стіл у соуснику.
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
В Ужгороді пройшов фестиваль семінарійних хорів
21:45
Як у Ізі блокпости палили, дорогу перекривали і чим усе закінчилося
17:01
У Великій Доброні знову ожили традиції: готували, дегустували та святкували в межах проєкту «Смаки і традиції»
11:56
На Закарпатті затримали організаторів незаконної переправи
10:47
У Мукачеві засуджено наркодилерку, яка налагодила торгівлю метамфетаміном неподалік школи
22:53
На Тячівщині у парку отруїли лебедів
22:48
Андріївські вечорниці в ужгородському скансені
15:57
Цінова ситуація на споживчому ринку області
14:43
У Перечині вшанували жертв Голодомору та запалили свічки пам’яті
13:36
В Ужгороді у понеділок попрощаються із захисником Олександром Горошником
12:00
Всі новини
Головне
Публікації
Як у Ізі блокпости палили, дорогу перекривали і чим усе закінчилося
17:01
У Великій Доброні знову ожили традиції: готували, дегустували та святкували в межах проєкту «Смаки і традиції»
11:56
У Перечині вшанували жертв Голодомору та запалили свічки пам’яті
13:36
В Ужгороді двоє молодиків побилися через дівчину
17:54
Із полімерної глини мукачівка створює гриби, квіти, виноград
16:27
Всі Публікації
Фото
Відео