
12:29 20.022019
Грибний соус
Цікаве
2530
Інгредієнти:
– масло вершкове – 50 г,
– печериці – 200 г,
– цибуля ріпчаста – 1 шт.,
– борошно – 1 ст. л.,
– вода – 400 мл,
– сіль, перець,
– сметана – 2 ст. л.,
– зелень кропу чи петрушки – 30 г.
Спосіб приготування
Очищені гриби та цибулю нарізаємо й обсмажуємо, потім додаємо борошно і прогріваємо кілька хвилин. Далі розводимо водою, солимо, посипаємо перцем, тертою цибулею та нарізаною зеленню. У кінці додаємо сметану й добре перемішуємо. Соус подаємо на стіл у соуснику.

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
В Ужгороді розшукали зниклого хлопчика
16:40
В Ужгороді патрульні затримали грабіжників по гарячих слідах
15:51
Чоловіка, який узяв $10 тисяч за переправлення через кордон на Закарпатті, увʼязнили на 5 років
15:34
На Закарпатті затримали двох чоловіків з Харківщини, які 14 днів шукали кордон
14:29
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
«Кора життя» – виставка робіт Володимира Павлишина в Мукачеві
12:52
На Закарпатті оголошено штормове попередження
12:39
За 5 місяців 2025 року на Закарпатті сплатили понад 10,5 млн грн туристичного збору
11:33
На Закарпатті попрощалися з полеглим Героєм Святославом Рубішем
10:41
Всі новини
Головне
Публікації
У мерії Берегова вшанували журналістів та поліграфістів
17:48
Ужгородка хотіла відрізати вухо чоловіку, а на Тячівщині студент поламав хлопцю щелепу
13:40
На закарпатських ринках з’явилися черешні. Які ціни
18:13
Почалися канікули. Куди краянам подіти дітей
16:11
У Берегові День національної єдності вшанували виставкою та мистецьким фестивалем «Палетта талантів»
12:31
Всі Публікації
Фото
Відео