26261
12:29 20.022019

Грибний соус

Цікаве 2214

Інгредієнти:

– масло вершкове – 50 г,

– печериці – 200 г,

– цибуля ріпчаста – 1 шт.,

– борошно – 1 ст. л.,

– вода – 400 мл,

– сіль, перець,

– сметана – 2 ст. л.,

– зелень кропу чи петрушки – 30 г.

Спосіб приготування

Очищені гриби та цибулю нарізаємо й обсмажуємо, потім додаємо борошно і прогріваємо кілька хвилин. Далі розводимо водою, солимо, посипаємо перцем, тертою цибулею та нарізаною зеленню. У кінці додаємо сметану й добре перемішуємо. Соус подаємо на стіл у соуснику.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Закарпатті викрито чергову схему ухилення від мобілізації – серед підозрюваних посадовці, медики та експравоохоронці
09:38
Мукачівський музикант і композитор Мирослав Екман представив другу концертну програму «Спектри української фортепіанної музики»
09:22
Закарпатцям рекомендують скористатися відсутністю черг та заздалегідь подбати про документи
09:00
У Ясінянській громаді проведено захід до Дня Гідності та Свободи
08:45
У Мукачеві 55 сімей опікунів та піклувальників виховують 63 дитини
08:30
До Всесвітнього дня туалету в краєзнавчому музеї відкрили нову локацію
17:45
Роботодавці мають звернутися до Держпраці щодо медогляду працівників до 1 грудня
17:23
На Берегівщині затримали трьох «ухилянтів», що намагалися потрапити до Угорщини
17:16
Поліція Закарпаття розшукала зловмисника, який скоїв смертельну ДТП та втік за межі області
16:21
На Ужгородщині попрощалися з полеглим Героєм Михайлом Ковачем
15:56
Всі новини