Куряче суфле на пару
Інгредієнти:
– курка (філе) – 500 г,
– яйце (білок) – 1 шт.,
– масло вершкове – 2–3 ст. л.,
– мелені сухарі – 3–4 ст. л.,
– молоко – 1/4 склянки,
– спеції, сіль,
– зелень.
Спосіб приготування
Куряче філе двічі пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою. Додайте розм’якшене вершкове масло та молоко. Утворену масу охолодіть і ретельно збийте.
Охолоджені білки збийте в густу міцну піну і з’єднайте, обережно перемішуючи, з курячим фаршем. Одночасно додайте спеції й сіль.
Змастіть ємність у пароварці вершковим маслом та посипте сухарями. Викладіть суміш і готуйте 30 хвилин. Коли страва буде готова, вийміть ємність і дайте суфле в ній охолонути, так буде легше його вийняти. Страву викладіть на тарілку і прикрасьте гілочками зелені.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися