24252
14:37 3.102018

Куряче суфле на пару

Цікаве 1955

Інгредієнти:

– курка (філе) – 500 г,

– яйце (білок) – 1 шт.,

– масло вершкове – 2–3 ст. л.,

– мелені сухарі – 3–4 ст. л.,

– молоко – 1/4 склянки,

– спеції, сіль,

– зелень.

Спосіб приготування

Куряче філе двічі пропустіть через м’ясорубку з дрібною решіткою. Додайте розм’якшене вершкове масло та молоко. Утворену масу охолодіть і ретельно збийте.

Охолоджені білки збийте в густу міцну піну і з’єднайте, обережно перемішуючи, з курячим фаршем. Одночасно додайте спеції й сіль.

Змастіть ємність у пароварці вершковим маслом та посипте сухарями. Викладіть суміш і готуйте 30 хвилин. Коли страва буде готова, вийміть ємність і дайте суфле в ній охолонути, так буде легше його вийняти. Страву викладіть на тарілку і прикрасьте гілочками зелені.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне