Горіхове печиво із житнього борошна
Інгредієнти:
– банани – 2 шт.,
– курага – півсклянки,
– волоські горіхи – 1 склянка,
– вода – 100 мл,
– житнє борошно – 2,5 склянки,
– олія – 2 ст. л.
Спосіб приготування
Воду змішуємо з олією й поступово додаємо борошно. Замішуємо еластичне тісто. Ділимо його на дві частини й кожну розкачуємо в тонкий пласт. Курагу дрібно нарізаємо, горіхи подрібнюємо, банани розминаємо в пюре. Змішуємо бананове пюре з курагою та горіхами.
Деко вистилаємо пергаментом і посипаємо висівками. Викладаємо один пласт тіста, на нього рівним шаром начинку. Накриваємо другим пластом тіста й нарізаємо пиріг, який вийшов, на невеликі ромбики. Випікаємо печиво в розігрітій до 200°С духовці 15 хвилин.
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
Підписатися